HIPPA overensstemmelse Og Din Transkripsjon Leverandør Din Transkripsjon Leverandør fremdeles arbeider med ftp og e-post ?


   Av Rao AtluriMedical transkripsjon tjenester er avgjørende for travle sykehus og medisinsk praksis, men med HIPAA – the Health Insurance Portability and Accountability Act – er det noen utfordringer. Digital medisinsk informasjon må beskyttes, ekstern tilgang må reguleres. Mens outsourcet medisinsk transkripsjon er fortsatt vanlig, mange innretninger har spørsmål om hvorvidt deres transkripsjon tilbyderen er klar over HIPAA krav til sikkerhet og hvor godt deres leverandør adhears til HIPPA krav

Mange Transkripsjon selskaper fortsatt bruke standard FTP og e-post til å overføre tale og data mellom helsevesenet anlegget og leverandøren. Dette i seg selv er et brudd på HIPAA krav. De fleste standard FTP og e-verktøy støtter ikke noen kryptering. For å beskytte konfidensialiteten til dataene overføres det må være kryptert. FTP og e ikke gi slike anlegg mindre videre arrangementer som VPN eller annen form for kryptering er knyttet til disse verktøyet, som vi vanligvis ikke ser blir gjennomført konsekvent.

Bunnlinjen er en leverandør med ftp eller e-post for dataoverføring er et rødt flagg, spesielt hvis ingen VPN brukes

Over ledd er unøyaktig

Enkelt sagt, hvis systemet som en medisinsk transkripsjon selskapet bruker ikke er sikkert, sjansene er gode for at dine pasienterdataene ikke er sikker heller – og som setter ditt sykehus eller kontoret i en risiko for bøter og straffeansvar, ineffektiv dataoverføring, utgivelsen av poster til publikum, og manglende tillit fra pasientene som du tjener. Heldigvis med Transdyne som din medisinske transkripsjon selskapet, disse er alle ting du wont trenger å bekymre deg.

Snarere enn usikre og komplisere verktøy som FTP og e-post, informasjon som du sender til medisinsk transkripsjon er handeled av sikker og enkel å bruke dataoverføring verktøy utviklet av TransDYne., At TransDYne en HIPAA Privacy Officer sikrer at ansatte er kjent med HIPAA forskrifter og etterlevelse problemer og deretter disse administratorer er opplært til å utnytte systemet. Reword the para

Ytterligere sikkerhetstiltak blir deretter satt på plass: hver søknad på Transdyne er satt opp slik at bare brukere som trenger å ha tilgang til filene vil kunne gjøre det. Videre er bruker-ID satt slik at brukeren kun får tilgang til informasjonen de trenger for å fullføre sin oppgave, og etter en periode med inaktivitet, brukeren er logget ut – med andre ord, hvis transcriptionist reiser seg fra hans eller hennes pult, ingen andre skal kunne sitte ned og trekker opp sine filer.

Disse tiltakene bidrar til å sikre at informasjonen som du sender til transkripsjon selskapet er sikre og at risikoen er minimert. Ytterligere risiko reduksjoner er også på plass: istedenfor å bruke underleverandører, alle medisinske transkripsjon gjort av Transdyne gjøres på Transdyne. Hver ansatt tegn personlige avtaler og andre kontrakter som sikrer at selv etter at de har forlatt transkripsjon selskapet, er din informasjon sikker.

Sikkerhet og trygghet er viktige poeng for hvert sykehus og medisinsk kontor med outsourcet medisinske transkripsjon; heldigvis it mulig å vite at du kan ha arbeidet som du må ha gjennomført, gjort uten å risikere sikkerheten til dine data. Medisinsk transkripsjon kan utføres effektivt med alle dine patientdataprotected fra start til finish.TransDyne er den nye standarden innen digital medisinsk transkripsjon service og elektroniske diagrammer. TransDyne utnyttet sin omfattende bakgrunn som IT-selskap for å utvikle et system som elektronisk mottar / sender diktater og medisinsk transkripsjoner over Internett for å spare tid og penger. Besøk http://www.transdyne.com Transkripsjon Service

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.