Hjemmeskole For ADHD Child – hvordan man effektivt Home School ADHD Child


   Av Jennifer WalterHow hjelpe deg å gjøre ditt barn med ADHD i hjemmet? Et barn som har ADHD kan prøver til de beste tider, og er spesielt byrdefull for den ikke-profesjonelle, og dessverre er det en alvorlig mangel på kunnskap, bevissthet og faktisk tilgjengelig informasjon for foreldre, 2 viktige tema som ofte er hevet av foreldrene er bekymringer angående medisiner, samt egnethet Hjemmeundervisning. Fordi barn vanligvis lider av ADHD rundt førskolealder, så det er i deres beste interesse å være homeschooled.

Hjemmeundervisning barn med ADHD shouldnt være så vanskelig. Et barn med ADHD kan være svært prøver, krever en enda større satsing på energi, tålmodighet og kjærlighet både fra din samt childs, og så følger en liste med tips og forslag for å gjøre Hjemmeundervisning for en barn med ADHD litt enklere:

1. Vær tålmodig: Tøff som det er, må du innse at Hjemmeundervisning et barn med ADHD vil kreve mye mer tålmodighet og engasjement fra din side, tar lengre tid for dem å slå seg ned og konsentrere seg. Hvis det føles som den får for mye for deg, så husker to svært viktige ting 1) din innsats er til deres fordel 2) et barn med ADHD doesnt velge å bli slik de er, eller handle slik de gjør. Aksepter barnet betingelsesløst.

2. Moro tid før undervisning: Engage barnet og sørge for at han er glad, innhold og fornøyd, at han har hatt en mulighet til å gå på do, å ha noe å spise og ha det litt moro også. Dette vil utgjøre mindre distrahert og les krav på oppmerksomheten til barnet, noe som betyr at de vil fokusere mer.

3. Hardest things first: starte med faget (s) barnet misliker mest, og starter med de vanskeligste tingene i starten er en god idé fordi dette er når barnets oppmerksomhet og fokus vil være på et toppnivå. Det betyr også at dersom mot slutten barnet har et fag de liker, så vil de se det som en “godbit”.

4. Plasser en prioritet på muntlige og verbale ferdigheter: De fleste barn som lider av ADHD også lider av andre tilstander og læring lidelser, som hindrer deres læring gjør læring vanskeligere som igjen forhindrer dem fra å lære, og så den går på en ond sirkel. Derfor konsentrere seg om muntlige ferdigheter først når barnet har mestret denne deretter flytte på verbale. Med den muntlige ferdigheter så utviklet, følelsen av å ha oppnådd burde være nok for barnet å være forberedt på å flytte inn på mer avanserte ting.

5. Gjør læring gøy!: De vanlige redskaper og metoder for læring wont arbeide med et barn med ADHD, må du engasjere dem og gjøre læringen en morsom og kreativ prosess. Dermed ADHD barnet hjemme skolegang isnt som verst.

6. Positiv oppmuntring og ros om på egen hånd, eller forsterket med en belønning av noe slag er et utmerket verktøy for å hjelpe et barn med ADHD. Dette gjør at barnet føler seg mer trygg og også ha en positiv mål å arbeide mot, skape rutine og dette vil alle hjelpe oppmuntre barnet ditt studere på egenhånd. La dem føle seg elsket og tatt vare på, og alltid være sannferdig.

Jeg håper disse tipsene er av enkelte bruk, og vil hjelpe deg med din child.Discover teknikkene for å møte ADHD hos barnet når du besøker http://www.adhdchildparenting.com og laste ned gratis rapport om