Hvilket utstyr trenger du for å vedlikeholde Landscape


   Av Mr.Andrew CaxtonWhen kommer det til landskapsforming du har et meget bredt utvalg av materialer for å få inspirasjon fra. Fra verktøy til planter, velge rett stykke for tomten din vil få deg de resultatene du ønsker.

Hva du trenger for Gartner

Med litt kreativ teft, og et par stykker av utstyret du kan forbedre din hage dramatisk. Det blir enda lettere som været blir bedre i de fleste butikker har en tendens til lager et enda større utvalg av verktøy og materialer for å hjelpe deg å lage din landskapsforming prosjektet bli virkelighet.

Det riktige verktøyet for den rette jobben

Når det gjelder hagearbeid, behøver du ikke bruker mye penger, men det vil hjelpe deg å få jobben gjort mer effektivt hvis du har tilgang til noen grunnleggende verktøy. Ta en spasertur rundt din lokale hagen eller hjemme utstyr butikken for noen viktige elementer som gjør livet enklere når landskapsforming: en god spade, en rake, spade og trillebår vil være svært nyttig å flytte materiale rundt i hagen.

Velge Materialer

Det er mange materialer tilgjengelig for å hjelpe deg å oppnå utseendet youre etter, enten youre går for en fullstendig makeover for bare å gi din bakgård en god vår ren. Du kan finne alle manerer av steiner, grus eller gressmalingsklaffen å legge tekstur eller koble områder som trenger en hjelpende hånd.

En av de åpenbare materialene å vurdere som en del av landskaps-prosjektet er planter: enten puttet eller plantet i full bakken, brukt som en farget aksent eller pulserende funksjon i seg selv er det nok av alternativer. Planter kan være en stor kilde til inspirasjon og hvis youre litt lite kreative landskapsforming ideer de kan være alt du trenger for å lage en ny titt i hagen din. Bare husk å gjøre livet lettere for resten av sesongen med landskapsforming stoff eller tykk plast når du plante et nytt blomsterbed som dette vil bidra til å holde ugress i sjakk.

Gjør det meste ut av vegger og Borders

Du kan enten gran opp eksisterende støttemurer og grensene eller bygge nye ved hjelp av en rekke steiner eller murstein. Din lokale butikken eller bygge selgeren vil vanligvis har et godt utvalg så du bør kunne finne noe som passer din smak og ditt budsjett.

Keeping Things Looking Good In The Long Run

Når mesterverket er ferdig må du kontrollere at du er tilstrekkelig utstyrt for å holde det ser pent og ryddig. Du vil sannsynligvis være nødt til å investere i en gressklipper for å holde gresset trimmet, og et par hedge clippers å holde busker ser sitt beste året rundt.

Dont Glem Vanning

Til slutt vil du mest sannsynlig trenger å investere i en vanning enhet slags å holde planter vannes: dette kan være en vannkanne når du bare trenger å ta vare på noen potteplanter, eller du må få en hageslange til å ta vare på et større plot.Andrew Caxton er en gründer og skriver for http://www.lawn-mowers-and-garden-tractors.com. En fokusert nettsted som tilbyr de beste artiklene på landskapet utstyr og planering materialer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.