Hvordan Avtal en tur til Jamaica


   Bill YaconisAre du er interessert i reiser til Jamaica? Hvis dette er første gangen du gjør dette, kan prosessen virke overveldende. Den gode nyheten er at det er svært enkelt å lage din Jamaica reiseplaner. Faktisk kan du gjøre det i 9 enkle trinn.

1 Hent gyldig pass

Hvis du ikke har gyldig pass dette er første skritt du vil ta. Et pass er nødvendig for opptak til Jamaica fra USA. Du bør ta opptil to måneder for pass for å ankomme.

2 Bestem en destinasjon

Selv om du allerede har valgt Jamaica som din ferie destinasjon, hvor på øya ønsker du å besøke? Negril, Montego Bay, Runaway Bay og Ocho Rios, er noen populære valg.

Når det avgjøres på Jamaica ferie destinasjon, se etter nærliggende aktiviteter og attraksjoner. Skulle du våge utenfor feriestedet ditt, har mange alternativer. Snakker av alpinanlegg, bør populære destinasjoner, for eksempel de fire er nevnt ovenfor, har flere skianlegg å velge mellom.

3 Bestem på avreisedatoen

Din avreisedatoen er viktig, ettersom det vil påvirke din reise ordninger. De fleste anbefaler å besøke Jamaica i minst fem til sju dager. Når du velger dine datoer, må du huske Jamaicas regntiden, mellom månedene mai og juni og september og oktober.

Dine reiser kan også spare penger på Jamaica ferie. Vanligvis er det billigere å fly midt i uken, i motsetning til på helligdager eller helger.

4 Kontroller din Airline Reservations

Du bør ha en rekke alternativer når du reiser til Jamaica. Derfor må du sammenligne dem alle. Se etter flyselskap med de korteste layovers, særlig hvis du kommer fra den nordlige USA. Viktigst av alt, prisen sammenligne for å finne de beste tilbudene.

5 Undersøk og sammenlign Jamaica Resorts

På øya, har du flere Jamaica skianlegg å velge mellom. I stedet for å velge for første feriestedet du kommer over, undersøke og sammenligne alternativene. I form av overnattingsmuligheter, shouldnt det om å få de billigste pris, men får det bedre verdi.

For å få mest mulig ut av ferien din, undersøke all-inclusive resorts Jamaica. De er en stor og praktisk å bestille, så det meste av ferien er inkludert i kostnadene. Dette bør inkludere mat, drikke, tips og litt underholdning.

Det anbefales også at du undersøker formålet med ferien, så det kan hjelpe deg å finne den perfekte Jamaica resort. I tillegg til tradisjonelle feriesteder, det er Jamaica familien alpinanlegg, par alpinanlegg, singler alpinanlegg, og voksen bare alpinanlegg.

6 Make Jamaica Resorts Bestillinger

Når du gjør reservasjoner for Jamaica resort, bruke en klarert online webside eller gå direkte til kilden. Dette er viktig med all-inclusive Jamaica alpinanlegg, som du dont ha noe strings attached.

Kontroller at datoene for feriestedet ditt og flyselskapet reservasjoner match.

7 Research Area Attractions

Har en god tid er en viktig del av planleggingen av en tur til Jamaica. Før du reiser, bruker internett eller be om gratis reiseguider til å gjøre deg kjent med lokale attraksjoner. Guidede turer komme høyt vurdert og anbefalt. Hvis opptatt av sikkerhet, høre på anlegget ditt med hensyn til hvilke områder av Jamaica er den tryggeste å besøke.

I tillegg til forskning attraksjoner i området, tett undersøke Jamaica resort. Mange har en rekke fasiliteter, tjenester og fasiliteter som er tilgjengelige for deg å bruke. Beachfront skianlegg bør tillate fri tilgang til stranden. Upscale alpinsentre kan ha en stedet golfbane eller treningssenteret. Family Resorts er sannsynlig at planlagte hendelser, en lekeplass, og game room.

8 arrangere transport

Hvis du har tenkt å bruke mesteparten av Jamaica ferie på feriestedet ditt, kan transport ikke være et problem, men hvordan får du til feriestedet fra flyplassen? Spørre om airport transfers og deres kostnader, som det kan være billigere enn å ta offentlig transport.

9 – Avsette lommepenger

Selv om du velger en Jamaica all-inclusive travel pakke hvor prisen på mat, drikke, tips og underholdning er inkludert, ekstra lommepenger anbefales. Enten du vil kjøpe souvenirer eller besøke attraksjonene med opptak avgifter, tilgang til minst hundre dollar anbefales. Siden mange kreditt-og bankkort er tillatt, betyr ikke alt nødvendigvis trenger å være i cash.SuperClubs.com kan hjelpe deg å planlegge all-inclusive Jamaica ferie. Undersøke og sammenligne deres all-inclusive beach resorts å finne den beste verdi for pengene .