hvordan du enkelt kan øke Internet Sales Med disse 5 Proven Tips


   Av Peter GeishekerAs en markedsførings konsulent, mange bedrifter ansette meg fordi de ikke er i stand til å foreta salg på deres hjemmeside, eller deres salg er svært lave. I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du enkelt kan øke ditt nettsted salget med 5 enkle tips markedsføring.

1. Hvis du vil gjøre salg og / eller generere forespørsler på webområdet ditt, må du ha overbevisende og lidenskapelig salg tekst. Sterke salg tekst er tallet 1 viktigste med en vellykket e-handel. Jeg ser så mange nettsteder som har enten ingen salg tekst eller svært korte salg tekst og deretter de lurer på hvorfor de ikke kan foreta et salg. Du må hisse folk til å ville kjøpe det du selger, og å gjøre det må du skrive spennende salg tekst som forklarer de viktigste fordelene ved produktet eller tjenesten. Hvis du vil skrive gode salget tekst sette deg i den situasjon hva ville du sagt til en potensiell kunde hvis du var i en ansikt-til-ansikt salg møte med dem. Tenk på hvilke spørsmål de ville ha om produktet eller tjenesten og lage svar på disse spørsmålene. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, spør en venn eller en kollega hva som ville gjøre dem ønsker å kjøpe produktet eller tjenesten. Hvilke spørsmål ville de ha om ditt produkt eller tjeneste? Hvis du fortsatt ubehagelig å skrive salg tekst for nettstedet ditt, ansette en omsetning tekstforfatter.

2. Inkluder ditt telefonnummer og en link til vårt kontaktskjema på hver side på webområdet ditt. Aldri få folk til å søke å finne ut hvordan du kan kontakte deg. En annen grunn til hvorfor dette er så viktig er at når du gjør det enkelt for folk å kontakte deg, vil de stole på deg mer. De vet at du ikke gjemmer seg fra dem. Hvor mange ganger har du gått til et nettsted du var interessert i å kjøpe noe, men det var ingen måte å kontakte selskapet? Når jeg er interessert i å kjøpe noe på Internett og nettstedet inkluderer ikke company kontaktinformasjon, særlig et telefonnummer jeg ikke kjøpe.

3. Hvis du selger produkter på webområdet ditt, gjør det enkelt for folk å kjøpe med et kredittkort. Både Google og Paypal har gjort det ekstremt enkelt og utrolig billig å legge kredittkortbetaling behandling til webområdet ditt.

4. Legg til kunde attester hele nettstedet. Få ting i markedsarbeid samt kunde attester. Hvis du ikke har noen anbefalinger, er en av de enkleste måtene å få dem til å bare ringe kundene dine og spør dem hva de liker mest om ditt produkt eller tjeneste. Når de forteller deg umiddelbart skrive det ned og si “That was great! Kan jeg bruke det som en anbefaling? Nesten hver person vil si ja. Det virker som magi.

5. Tilby en pengene-tilbake-garanti. En av de største bekymringene folk har om å gjøre et kjøp, spesielt på nettet, er hva som skjer hvis det produktet jeg kjøper er useriøs? Får jeg pengene tilbake eller jeg stakk med det? Å umiddelbart sette customer sinn rolig, erklær din garanti politikk. La kundene vet at de ikke har noen risiko ved å gjøre forretninger med deg og at du står bak produktet eller tjenesten. Ved å legge pengene tilbake garanterer du vil umiddelbart se en økning i salget.

Ved å implementere disse 5 enkle tips markedsføring, vil du umiddelbart se en økning i sales.Peter Geisheker er administrerende direktør i Geisheker Group
markedsføringsfirma. Peter utvikler og implementerer strategiske markedsfører programmer for virksomheter av alle typer og størrelser. For en uforpliktende, kontakt Geisheker Group .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.