Hvorfor Healthcare Organizations Trenger Data Transcription Outsourced


   Av Rao AtluriToday er fremskritt innen teknologi og rapportering programvare gjør det enkelt for leger, leger og helsepersonell organisasjoner for å gjennomgå medisinsk fakturering og koding rapporter og medisinske transkripsjon selskapene nå tilby en rekke tjenester på en outsourcet basis. Having data transkripsjon outsourcet kan være spesielt fordelaktig for en organisasjon med et begrenset budsjett, mens redusert overhead kostnader, kan trening investeringer, og rapportere Tilberedningstid involvert forbedre arbeidsflyten og hastighet opp tempoet i andre prosjekter.

Healthcare organisasjoner av alle størrelser kan ha nytte av å ha sine data transkripsjon outsourcet på jevnlig basis. Her er de viktigste årsakene til at organisasjonen kan være nødvendig å sette arbeidet med en medisinsk transkripsjon selskap:

1.Reduced Overhead Kostnader: når medisinsk fakturering og koding informasjon er outsourcet til en medisinsk transkripsjon bedrift eller transkripsjon tjenesteleverandør prosjektet prisene er vanligvis mye lavere enn gjennomsnittet in-house kurs eller lønn. Dette kan redusere overhead kostnader for et selskap som ellers ville ha ansatt en medisinsk fakturering spesialist til å arbeide på stedet, og disse pengene kan bli flyttet andre steder etter behov.

2.HIPAA Compliant Data: medisinsk transkripsjonsselskaper trene og arbeide med personer som har mottatt formell sertifisering i feltet, og de må levere nøyaktige rapporter bruker sikker, data-kryptert teknologier. Dette betyr at rapporter og opplysninger du mottar overholde alle HIPAA lover og regler for å beskytte pasienter og klienter hvert steg på veien.

3.Improved Arbeidsflyt: når du regner med transkribert rapporter å flytte andre prosjekter sammen, kan en ekstern transkripsjon selskapet hjelpe deg å hente dataene du trenger noen ganger på fingertuppene. Today innovative teknologier og web-basert programvare gjør det enklere enn noensinne å hente informasjon så snart den er levert, og mange transkripsjon bedrifter og tjenesteleverandører tilby flere tjenester til å rapportere om svært effektive. Dette kan forbedre arbeidsflyten for hele organisasjonen.

4.Trustworthy og sikre dokumentasjon Ledelse: Å ha en elektronisk skjema lagres i en sikker datalagring formatet kan gjøre det enkelt for alle helsepersonell synd organisasjonen din til å finne informasjonen de trenger. Mange transkripsjon tjenester inkluderer sikker tilgang til moduler som lagrer denne informasjonen, og kan nås 24 / 7 med en enkel pålogging og passord.

5.Quality Rapportering fra veltrente Professionals: De fleste medisinske transkripsjonsselskaper krever at alle transcriptionists å fullføre formell opplæring og mottar sertifisering fra en accrediting byrå. Dette betyr at du kan stole på nøyaktig rapportering på regelmessig basis, og samarbeide med fagpersoner med den sterkeste skill set. Etter å ha kvalitet data på hånden kan også føre til bedre arbeidsflyt.

Flere og flere helsetjenester organisasjoner har sine data transkripsjon outsourcet for å spare penger, redusere arbeidsflyt ineffektivitet, og få pålitelige og nøyaktige rapporter jevnlig. Outsourcet medisinsk transkripsjon kan hjelpe administrerer hundrevis av medisinsk fakturering og koding rapporter, og gjør det enkelt å hente dataene du trenger på en kontinuerlig basis.

Enten youre en leder på et helsevesen organisasjon, en lege opererer din egen klinikk, eller bare en helsearbeider har ansvaret for å håndtere pasientinformasjon, arbeider med en transkripsjon Selskapet tilbyr en rekke benefits.TransDyne er den nye standarden innen digital medisinsk transkripsjon service og elektroniske diagrammer. TransDyne utnyttet sin omfattende bakgrunn som IT-selskap for å utvikle et system som elektronisk mottar / sender diktater og medisinsk transkripsjoner over Internett for å spare tid og penger. Besøk http://www.transdyne.com Transkripsjon Service

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.