Intervjuer IT Gjenoppta tips for mer Intervjuer


   Ved P JohnsonAs rekrutteringen firma som introduserte IT kontrahering til Australia har vi satt sammen en liste over do og donts for neste CV. Hvis du er i IT og ønsker mer suksess ut av applikasjonene så du må følge dette rådet. Faktum er at vi fortsatt bare jobber i IT-bransjen, og vårt råd er det få resultater for våre kunder i dag. Så disse tipsene er ikke teoretisk, de er hva som arbeider i virkelige situasjoner daglig. Du bør bruke disse tipsene for deg selv for å sikre din CV skiller seg ut over alle de andre kandidatene når du søker på en attraktiv jobb.

Som du vet, virker det generelt er teknisk i naturen, som noen ganger kan gjøre det er lett for kandidater å gå seg vill i detaljene i deres arbeid og glemme formatering og natur innholdet. Målet med denne artikkelen er å gi deg råd som vil øke sannsynligheten for at youll velges for et intervju. Det er tross alt det eneste målet din CV bør ha. Etter at opp til deg å vise frem dine ferdigheter og erfaring innen person.

Derfor, uten noe mer tid, her er noen svært viktige gjenoppta tips som du bør følge når du setter sammen din neste CV.

  Bruk punkter, snarere enn å ha store biter med tekst som er vanskelig å skanne gjennom.

  Bruk MS Word, fremfor en pdf fil.

  Bruk standard skrifttyper og minimale effekter som fancy grenser eller farger. Bruk bare flere skrifttype og-størrelse kombinasjoner gjennom hele dokumentet. Dette vil minimalisere potensielle kompatibilitetsproblemer mellom ulike Word programversjoner og minimere leseren distraksjoner.

  Skreddersy hver CV og følgebrev til stillingen du søker. Hvis mulig, prøv å bruke samme terminologi som som ble brukt i reklame eller stillingsbeskrivelse.

  Et sammendrag av mellom 3 og opp til maksimalt 10 sider er rimelig hvis du har en etablert karriere. Utover dette, kan det være verdt å lese og fjerne irrelevant informasjon.

  Husk, hvit mellomromviktig. Sett ut din CV, slik at det ikke vises trangt, og at det er nok plass mellom relevante deler.

  Å tilby et tekniske ferdigheter matrise innebærer at den som gjennomgår din CV kan raskt se dine kompetanseområder. Du ønsker kanskje å indikere ditt ferdighetsnivå for hvert ferdigheter listet opp (f.eks Advanced, Intermediate osv.), eller indikere hvor mange års erfaring har du for hver.

  Gir informasjon om det tekniske miljøet per posisjon gir en pekepinn på hvor relevant og oppdatert dine ferdigheter, og dybden bredden av miljøet der du arbeidet.

  Gi et innblikk i organisasjonen / bedriften du jobbet for. Er det et stort multinasjonalt? Hvor mange ansatte? Hva er innholdet i virksomheten? Dont anta at leseren har hørt om firmaet eller forstår hva det er organisasjonen gjør.

  Hvis du arbeider på et bestemt prosjekt, gir detaljer om størrelse og budsjett for prosjektet, i form av hvor mange ressurser var involvert og dollar verdien av prosjektet.

  Personlige ferdigheter kan du enten legge nøkkelen din styrke i din personlige profil, eller liste disse separat. Dette gir leseren en mer dyptgående forståelse av hva du som enkeltperson kan tilby.

  Unngå å plassere et bilde på CVen. Hold andre grafiske bilder til et minimum.

  Bruk fortid og velger sterke beskrivende verb – dvs. Managed et team på 8 Developers.

  Unngå å snakke om deg selv i tredje person. dvs. John Smith er et IT Professional … Snarere den burde lese en IT-tekniker med 8 års erfaring

  Stavekontroll din CV. I tillegg får en annen person for å sjekke at den leser riktig, og at det ikke er andre feil eller grammatiske feil.

Hvis du ser etter en IT-stilling i Australia (eller andre steder), bør du følge disse eksakte tipsene, ettersom de vil hjelpe deg å skille seg ut i forhold til konkurrentene og landet du mer interviews.ADAPS IT Recruitment spesialiserer seg på IT Rekruttering i Sydney og Melbourne Australia. Klikk her for å besøke www.adaps.com.au for arbeidsplasser og tips om hvordan du får din neste IT-jobb .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.