Keeping It Clean Med sterilizer Forceps


   Gary GordonHospitals og leger samarbeider tett for å overvåke mulige trusselen om smitte blant sine pasienter og deres fasiliteter, for å sikre at de gir hver enkelt pasient med samme sjanse til å overleve rutine og nødprosedyrer. Dette er grunnen til at prosessen med sterilisering er en nødvendighet både for helsen til praksis og helsen din patientsbecause du wouldnt risikoen din egen helse eller helsen til pasienter å unsanitary arbeidsforhold eller verktøy.

Medisinsk personale praksis opprettholde trygge arbeidsforhold ved å ta forholdsregler for å unngå kryss-forurensende verktøy og mennesker, og ved sterilisering av seg selv, sine omgivelser, og deres verktøy hver dag. Når rengjøring og desinfisering er ikke tilstrekkelig, leger og sykepleiere stole på autoklaver å forberede sine verktøy for neste pasient. De bruker autoklaver, sammen med sterilizer verktøy, for eksempel sterilizer Forceps, legge til eller fjerne elementer fra sterilizer uten å risikere forurensning, som kan føre til spredning av smittsomme sykdommer.

Sterilizer Forceps brukes også i tillegg til andre verktøy på grunn av sin unike design, som tillater dem å utføre som ingen andre sterilizer Forceps eller andre verktøy. Gjenkjent av sine lenger lengde, noe som gjør dem spesielt effektivt for å gi ekstra rekkevidde under kirurgiske inngrep, kan sterilizer Forceps brukes for å plassere og fjerne elementer fra en sterilizer, eller for andre programmer som egner seg til deres spesielle design, inkludert håndtering av Laparotomi ringer, som brukes under en coeliotomy.

Leger og sykehus både ta flotte tiltak for å sikre at pasientene får den største forsiktighet mulig, uten å innføre ytterligere infeksjoner eller sykdommer. Dette er grunnen til bruk av sterilizer Forceps i steriliseringsprosess sikrer at de tar alle mulige tiltak for å sikre suksessen. Laget av høykvalitets rustfritt stål er disse nytte eller gulv Vurder tang bygd for å tåle gjentatte sterilisering prosedyrer uten ruster eller redusere deres effektivitet over tid. Dette betyr at disse verktøyene er ikke bare holdbart, men en stor verdi, fordi du wont har å bruke tonnevis av penger å erstatte defekt utstyr.

3 Prong sterilizer Forceps er utformet med spesialisert tips som gjør dem enda mer ønskede verktøyet ved medisinske fagfolk på grunn av deres evne til å opptre i en kapasitet som overgår tradisjonelle medisinske tang. Disse rustfritt stål, finger hull sterilizer Forceps er tilgjengelig med enten rett eller buet tips, og med hengslet, eller låsing design, som gjør det mulig for økt manøvrerbarhet og fleksibilitet når du bruker under kirurgiske prosedyrer, slik at du alltid har riktig verktøy for jobben, nei Uansett hvordan spesifikke.

Enten du prøver å oppdatere hospitals eller offices sterilisering utstyr, eller du har behov for sterilizer Forceps hjemme eller praksis, disse tenger er sikker på å gi deg enestående ytelse, allsidighet og verdi, garanterer deg suksess hver daywithout infeksjon.

Med ulike kirurgiske instrumenter tilgjengelig i today medisinske markedet, “det riktige verktøyet for den rette jobben” er en uttalelse som ikke kan diskret, særlig når det gjelder velferden til pasienter eller et vellykket utfall av et kirurgisk procedure.To lære mer besøk vår kirurgiske instrumenter og utstyr delen eller les mer om programmer for sterilizer tang .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.