Keeping the Kids Happy på et Luksus feriehus i Spania


   Av Kieron SellensThere er ingen tvil om at spanjolene elsker sin kultur, og mange skreddersydde ferier i Spania velger å fokusere på den imponerende kunst og storslått arkitektur, men for de med familier dette isnt alltid ideelt. Mens noen av de kulturelle attraksjonene vil appellere til barn og være lærerikt, vil de fleste barna ønsker litt spenning og spenning fra turen deres, så du trenger for å sikre at luksus ferie i Spania har variert.

Den gode nyheten er at en luksus ferie i Spania kan være skreddersydd for å appellere til både kulturelle voksne og barn som ønsker litt mer spenning. Landet er vertskap for noen utmerkede fornøyelsesparker, og her er de lettere å huske dem for deg:

PortAventura

PortAventura er muligens den mest berømte fornøyelsespark i Spania. Familieferie beslutningstakere ofte besøk her, og it er ingen overraskelse når du vurdere nøyaktig hvor mye parken tilbyr besøkende. Bare en time utenfor Barcelona, den ble bygget av Universal, The Tussauds Group som også var ansvarlig for den legendariske Alton Towers i Storbritannia og Anheuser-Bushe, så det er noen god arv der!

Parken i seg selv er delt inn i 5 tema regioner, hver med sin egen unike stil og stemning. Det er mange superb ritt som er vel verdt kø tid, men blant de mest kjente er Dragon Khan (en imponerende rutsjebane helt tilbake fra da parken ble åpnet for første gang) og Furius Baco. Når sistnevnte åpnet i fjor, var det den raskeste berg-og dalbane i Europa traff en hastighet på 83,9 miles per time!

Terra Mittica

Mens de fleste luksus ferie i Spania wont ta deg mot Benidorm der dette temapark er basert på, er it verdt å gå litt ut av veien. Terra Mitica er en park med tema på 5 forskjellige regioner: Egypt, Hellas, Roma, Iberia og de greske øyene. Nå i 8nde år, har parken et stort utvalg av turer og konserter garantert å holde barna glade. Kanskje det mest imponerende ved fornøyelsesparken er at det har noe for alle aldre er det enda mindre kopier av de voksne sykler for barn for ung (eller for redd!) Å prøve dem!

Isla Magica

Dette temaet park slagord, “Diversin synd lmites” ( “moro uten grenser”) er svært passende, og denne fine blandingen av ritt live handlinger og filmatiske viser er et godt valg for familien ferie i Spania, spesielt hvis du er bor rundt Sevilla området. Mye som de andre fornøyelsesparkene nevnt ovenfor, Isla Magica delt opp i soner: India, AmerikaGatweay, Amazonas, The PiratesDen, Skrift of Youth og El Dorado. Hver sone har sin egen type tema show og karuseller som virkelig bringer karakter av stedet til liv.

Parque Warner

Basert i Madrid, vil Parque Warner være kjent for alle som har vært på Warner Bros tema park i fortiden. Her youll finne alle typer attraksjoner designet rundt Warner filmer. Batman: The Escape og The Riddlers Revenge vil ha et kjent tema for fans av filmer og tegneserier, som vil Superman: The Ride. Det har kanskje ikke helt standarden på rides at noen av de andre her, men lisensiering er perfekt for film-elsker barn, og den praktiske beliggenhet betyr at Madrid ferierende med barn bør definitivt vurdere det.

Når du planlegger en luksuriøs ferie i Spania, ville det være galt å utelukke at kunst og kultur, men hvis man reiser med barn sørg for å gi dem noe av spenningen og søl som bare en temapark kan gi. En skreddersydd ferie i Spania, kan appellere til mennesker i alle aldre, så pass på dine har variert! Kieron Sellens er markedssjef i Association of Independent Turoperatører (AiTO). Med en luksuriøs ferie i Spania fra AITO, kan du skreddersy drømmen ferie .