Landscape Lighting fullfører Scene


   Av M. JedediahWhen det ideelle landskap design har blitt opprettet i ryggen eller foran huset, vise den frem er aldri en dårlig idé. En av de beste måtene å gjøre dette for nighttime ser er å legge landskap belysning til mix.

Enten itsa noen enkle kamper eller et stort, spektakulært visning av dem, kan landskapet belysning sikre spesielle planter, blomster og design kan nytes 24 timer i døgnet. Det er en veldig god idé å lage en plan for denne type belysning, derimot, eller sluttresultatet kunne bli mindre enn ønsket.

Noen av de beste tipsene for liggende belysning inkluderer:

* Gjem skjemmende belysning. Mange utendørs lysarmaturer er ikke den vakreste kreasjoner. De er ment å bidra til å sikre planter og løvverk skiller seg ut, ikke seg selv. Dette betyr mindre belysning skjer for å være dekorative av naturen selv, bør det være godt gjemt inn i designet.

* Se opp for feil. Itsa enkle faktum at de fleste lysforhold tendens til å tiltrekke seg insekter om natten. Når skadedyr er en reell bekymring, er it viktig å nøye posisjon landskap belysning for å sikre bugs arent tiltrukket for nær der folk samles. Det doesnt gjøre noe godt å bruke mye tid på å lage et vakkert landskap og legge belysning hvis ingen kan nyte den!

* Bruk tidtakere eller brytere for å spare energi. Det gjør ikke mye mening å holde lysene på i løpet av dagen. Dette kan være bare en ren sløsing med energi og penger. I stedet for å kjøre risikoen for bare å forlate dem på, enten koble dem opp til timere som er lysfølsom eller bruke en lett-å-nå bytte. Bare sørg for at hvis bryteren brukes som it er slått av når lysene virkelig dont må brukes.

* Dont glemmer å markere spesielle funksjoner. Hvis det er en spesiell busk, blomsterbed eller skulptur involvert i design som virkelig fortjener å bli vist fram, sørg for å bruke landskapet belysning riktig å trekke dette av.

* Dont over bruk belysning. It En ting er å bruke landskapet belysning til å belyse en design, er it annet å gjøre det ser ut som den sun er ute. Dont gå overbord med belysning. Noen forsiktig berører virkelig kan lage en hage design skiller seg ut.

* Vær sikker på å kjøpe utendørs belysning that er trygt og vurdert for slik bruk. It er ikke en dårlig idé å dobbeltsjekke for sikkerhet stemmer på utendørs belysning. Dette kan bidra til at sikkerheten kommer først i design.

* Have fun! Den største grunnen til å omfatte landskap belysning i miksen er å vise fram en god design og ha det litt gøy i prosessen. Vær kreativ, komme opp med en plan og ha det moro å utføre den.

Landscape belysning kan virkelig hjelpe legge til utseendet til en hage. Gjør det flott dag og natt, kan det dessuten være en stor en. Bare ta deg tid til å planlegge ut nøye og iverksette tiltak for å sikre at end design er en som virkelig kan være enjoyed.Still jakt etter den perfekte landskapet? Prøv å besøke http://www.landscapediscussion.com, et nettsted som spesialiserer seg på å gi landskapet råd, tips og ressurser inkludert informasjon om landskapet lyser .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.