Landscape Supplies fleste gartnere Need


   Av Sammy KayGetting startet i hagearbeid kan være et godt valg. Fordelene av hobby kan gå langt utover en vakker hage, også. Enten itsa nydelig bakgård, en designer front tur eller bare en enkel blomsterhage ønsket, landskap rekvisita er nødvendig.

Det fulle omfanget av landskapsforming forsyninger nødvendig vil avhenge av en hel masse om hvor mye hagearbeid er beregnet. I de fleste tilfeller vil enkle håndverktøy være alt that er nødvendig å vise noen flotte resultater. Andre omstendigheter vil kalle for strøm landskap rekvisita og kanskje gass-drevet dem, så vel.

Basic bakgård gartnere, men kan ofte komme av med noe mer enn håndverktøy og noen få andre forsyninger. De typer håndverktøy og forsyninger nødvendig på en landskapsforming forsyninger liste for nybegynnere kan omfatte:

* Rake. Ikke bare kan dette verktøyet virkelig hjelpe rydde opp i blader som kommer i veien for en god landskap design, kan det hjelpe til med å løsne og aerating bakken, spre frø og mer. Programmene for dette verktøyet skal ikke trekkes.

* Spade. Dette er en av de viktigste av alle landskap rekvisita. Det vil være nødvendig å ha en anstendig spade for å sikre at busker, trær og busker er satt i jorden på riktig dybde. Det er aldri en god ide å bruke for grunt et hull for planting.

* Murskje. Dette er en mindre versjon av en spade. It er brukt for å grave riktig størrelse hull for blomster og andre små planter. It er også ideell for å hjelpe løsne og bryte opp smuss.

* Hoe. Dette er også svært verdifull på listen over landskapet rekvisita. I likhet med en spade, er dette verktøyet en litt annen form for luking, jord distribusjon og mer.

* Seed sprederen. Dette wont alltid være nødvendig, men hvis gress frø av andre bunndekkende frø er ønskelig for bruk, kan dette virkelig hjelpe fremskynde prosessen og sikre enda dekning.

* Vannkanne. Mens folk flest har hageslanger til rådighet, i alle landskapet rekvisita kan vanning kan være den mest under vurdert. I motsetning til en slange, kan denne levere enkel og skånsom vanning der det trengs.

* Gjødsel, gressmalingsklaffen, topp jord. Avhengig av forholdene som er involvert, kan disse elementene virkelig legge mye å hagedesign. Mulch og gjødsel er nesten alltid gode valg å ta med på en handleliste. Gjødsel hjelper bare planter vokse seg sterkere og sunnere. Mulch serverer et dekorativt formål, men det hjelper også å holde på fuktigheten i jordsmonnet, som er viktig i de fleste klimaer.

Avhengig av hva slags hagearbeid er ønskelig, andre landskapsforming forsyninger kan være nødvendig. Det er mange gass og elektrisk drevet forsyninger som kan hastigheten ting opp, spesielt i større hagearbeid situasjoner. Fra weed removers å ri på traktorer, kan de alle hjelp i visse vilkår.

Komme i gang i hagearbeid doesnt generelt krever massevis av forsyninger, men noen av de grunnleggende virkelig kan gjøre ting gå mye bedre. Enten det er å plante trær, busker eller selv grunnleggende planter og blomster, vil noen liggende leverer nesten alltid være necessary.Still jakt etter den perfekte landskapet? Prøv å besøke http://www.landscapediscussion.com, et nettsted som spesialiserer seg på å gi landskapet råd, tips og ressurser inkludert informasjon om landskapet rekvisita .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.