Lavpris Dental Savings For You


   Av Don RobertsonLow koste tannlege i dag, for mange, har blitt en misvisende benevnelse. Mange synes at det luksus fordelene, er lav pris dental, syn, resept og chiropractic, forsvant fra sin gruppe politikk.

Den gjennomsnittlige bedriften i dag er å finne det stadig vanskeligere å skaffe lavpris dental fordeler. Når kostnadene begynner å skjære i fortjeneste fordelen forsvinner. Det blir stadig mer ansvar til den enkelte å skaffe tannlege og annen luksus fordeler for familien.

En av de skuffende grensene for dental forsikring er den årlige kostnadstak (noen gruppe planer selv har en levetid cap). En gjennomsnittlig dental forsikringspolise vil kjøre alt fra $ 30 per måned til så mye som $ 60 per måned. Her er der magien begynner for forsikringsselskapet. Først er de satser på at du wont bruke fordeler. I så fall har de en resulterende overskudd på $ 360 ($ 30 x 12 mnd) opp til $ 720 ($ 60 x 12 mnd) for året. Men så er det en cap eller kostnadsgrensen plassert på din politikk for kalenderåret. Hetten er vanligvis rundt $ 1000.

Nå her er litt beregnende. Hvis cap er kr 1000 og du betaler $ 30 per måned, eller $ 360 per år så du er subsidiere din tannlege plan for hvor mye premien din – $ 360. Trekk de $ 360 fra de $ 1000 og du faktisk har en $ 640 beløp tilgjengelig for kalenderåret. Nå hva hvis premien er $ 720 per år? Det ville bety at du hadde subsidiert alle bortsett fra $ 280 av tannarbeid for året.

Hva om du trenger flere kroner eller rot kanalene? Beklager, du har det cap å tenke på. Du kan sikkert overskrider grensen, men da er du på egen hånd. Nå er du betale full pricethat kan være veldig skummelt. Din reserve kontanter, hvis du har noen, kan suges ut svært raskt.

Så hvor mye koster tannbehandling koster i dag? De varierer med området i USA som du bor i. Ifølge National Dental Advisory Service kan du forvente å betale $ 1192 for en krone i Dallas-området. For en rotfyllinger investeringen, avhengig av tannen, fremre eller bicuspid er mellom $ 788 og $ 901. Selvfølgelig hvis du har barn eller trenger Ortodontisk behandling selv, kan du forvente å betale mellom $ 4500 og $ 5,000. Nå de er noen heftige investeringer som reduserer spendable inntekt på svimlende hastighet.

Er alternativene du vil spare penger på din tannlege behov? Ja det er. Ett av alternativene at noen mennesker drar nytte av, hvis de har store arbeidet som gjøres, er å gå ut av landet. Mexico er absolutt et alternativ. India er et annet alternativ. Det høres kanskje latterlig, men mener at store tannarbeid kan være nødvendig. Det kan lett overstige $ 10,000. Dersom ferien var $ 2000 og din tannarbeid ytterligere $ 3000, da har du gått på en ferie og sparte penger. Selv om jeg må innrømme at å gå til tannlegen mens Im på ferie er absolutt ikke min ide om å ha det gøy. Men det er et alternativ.

Et annet alternativ er å sitte ned med tannlegen din og forklare at du dont har forsikring eller forsikring dekker ikke alt arbeidet som er nødvendig. Det er alltid en god plan for å diskutere store utlegg med tannlegen din. Du vil da vite nøyaktig hva kostnadene vil bli for hver prosedyre. Under denne diskusjonen, får planen skrevet ned og sørge for at den inneholder din tannlege koder. Det vil gjøre det lettere å spore senere og hvis behovet skulle oppstå, vil du kunne sammenligne epler å epler. Ganske ofte, vil tannlegen kunne rabatt noen av prosedyren kostnadene. Men dette wont skje hvis du spør.

Dag, men dental kostnadene har steget drastisk for forbrukeren, er det noen gode nyheter. Som vi alle vet, når det er behov for en løsning vil komme sammen. En av shinning løsninger av tannbehandling i dag er lav kostnad tannlege rabatt plan.

The dental rabatt Planen gir enkeltpersoner eller komplett husholdninger med dental sparing medlemskap planer. Disse medlemskap planen månedlige avgifter er lave nok til at ethvert nivå inntekt til å delta. Disse planene er mye som å ha en Sam-eller Costco kort. Når du bruker kortet ditt på Sams eller Costco, du sparer penger. Fordi du spare penger du bruker kortet ditt og holde det. Det er hva som skjer i tannlege bransjen i dag.

Med dental over kortet har du pre-etablert rabatter når du går til tannlegen. Disse tilbud kan variere fra tyve prosent helt opp til åtti prosent. Ill gi deg et par eksempler på besparelser fra en av de over planen tilbydere. I Dallas-området, er en periodisk muntlig eksamen normalt 60 dollar. Med lavpris dental over plan ville det være bare $ 12 noe som vil gi deg en besparelse på 80. Hvis du måtte ha porselen krone som er normalt $ 1192 retail, med rabatt planen ville det være bare $ 525. Det ville være en besparelse på $ 667 eller 56.

Tannlege rabatt planer er definitivt kommet for å bli. Du kan realisere store besparelser ved hjelp av dem. Jo bedre de også gi ytterligere fordeler gratis – for eksempel syn, resept og kiropraktisk. Med litt research, finner du en plan som er riktig for deg, spare penger og sikre at du og dine familys tannhelse er sikre.

Så lets oppsummering de tre metodene diskutert for at du sparer penger.

1) Gå ut av landet. Dette er sikkert mulig hvis du har tid og lyst til å gjøre det.

2) Sett deg ned med tannlegen din og utarbeide en rabatt plan med ham personlig.

3) melde deg på en lav kostnad dental rabatt plan.

Hvilken av disse tre er riktig for deg? Det er din avgjørelse. Jeg personlig er en tannlege rabatt plan som er redde meg mye penger. Men avgjørelsen er til syvende og sist ditt. Bare forstår at low cost dental er tilgjengelig for deg og din familie hvis du er villig til å ta ansvar, forskning dine valg og utøve due diligence.

Mitt håp for deg er at du vil finne den planen som er riktig for deg. Så i stedet for å ha flere måneder på slutten av pengene dere nå får mer penger i slutten av måneden, og du vil kunne nyte family helse og confidence.Don Robertson er medgrunnlegger av Benefit Rabatt tjenester. Gjennom sitt selskap han gir betydelige Ameriplan Dental rabatter til sine kunder. Du kan lære mer ved å gå til http://www.webenefityou.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.