Legg til: Når du må Get It All Together


   Av Tellman H. KnudsonGetting noen ting gjort er en konstant kamp for kvinner med ADD. Og det kan være deprimerende også. Hvorfor kan noen mennesker bare ser ut til å gjøre alt så lett, og hvorfor er det så stor stor-avtale for deg? Selvfølgelig er it fordi du har ADD, og du må tillate det.

Du neednt føler dårlig om ting som virkelig arent innenfor din kontroll. Men dont just walk away, og skylder på ADD. Med bare et par triks, du også kan ha middagsselskap av århundret.

Lets bryte det ned i biter at ADD kan håndtere.

Maten kan være skremmende i seg selv hvis youre noen som ofte glemmer at ting er matlaging. Set tidtakere! Dette er ekstremt viktig. Moderne apparater vanligvis ha dem innebygd, men hvis apparater dont, gå ut og kjøpe et par timere og sett dem i hvert emne som youre matlaging. Start med kurs som tar den lengste å lage mat, og gå derfra. Så hvis youre matlaging noe som en kalkun som trenger tre eller fire timer, er that den første timeren du bør stille.

Deretter bruker en for Whats på komfyren, og en for What står i mikrobølgeovn – hvor mange du trenger. Og vær sikker på at de dont slutte pipelyd slik at ADD hjernen CANT ignorere dem og glemme. Pass på at theyre høyt nok slik at du kan høre, i tilfelle youre i neste rom, også.

Men mat er bare en del av et middagsselskap, ikke sant? Du trenger å rengjøre huset, slik at gjestene dine vil være komfortable. OK. Sett deg ned og lage en liste over tingene du trenger å gjøre: å sette ting unna, støvtørking, støvsuging, rengjøring av kjøkken og bad, sveiper verandaen, eller hva du må gjøre for å sørge for at huset er rent. Deretter bestemmer hvor mange dager du har før festen, og omtrent hvor lang tid hver enkelt oppgave vil ta. Alt du trenger å gjøre da er å dele opp tiden du har på antall oppgaver du må gjøre. Så, let si youre ha et middagsselskap i en uke og du tillater deg selv en time hver dag. Den første dagen, kan du sette ting unna at ADD igjen. Det tar to timer, så du trenger to dager for det. Den tredje dagen, takler du støvtørking, som tar bare en time. Dagen ren deg på kjøkkenet, og så videre. Hvis du velger budsjettet tid, snarere enn å prøve å gjøre alt renhold på en gang, finner youll at it ikke så uappetittlig og youll være mer sannsynlig å gjøre det.

Kjøpe mat i større kvanta enn youre pleide å kunne være et problem for noen med ADD, også. Den enkleste måten å bøte på det er ved å sitte ned med en pute, en blyant, og kokeboken. Bestem hva du har og hva du trenger, og lage en liste over tingene du trenger. Pass på at du skriver på listen brightly farget papir som du CANT glipp når youre gå ut døren, eller legge listen med noe du CANT forlate huset uten, liker drivers license eller skoene dine. Ta blyanten med til supermarked, også, og som du finner det du trenger, kan du krysse av hvert element. På den måten wont du kommer hjem og oppdager at du må snu og gå rett tilbake fordi du glemte noe. Eller, enda verre, føle deg dårlig fordi du dont har noe viktig når gjestene ankommer.

Dette er grunnleggende trinn som alle med ADD kan følge, enten theyre mann eller kvinne, men it vanligvis sånt middagsselskaper at ADD kvinner med familier har problemer med å få sammen. Hele Nøkkelen er å komme opp med ADD-vennlige løsninger som fungerer bra for deg. Når kan du gjøre det, livet bare går mye smoother.Tellman Knudson er administrerende direktør i Overcome Everything, Inc. og en sertifisert hypnotherapist og NLP practitioner. Hvis du tror du kan ha ADD, ta ADD prøve når du besøker InstantADDSuccess.com på http://www.instantaddsuccess.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.