License to Drive: Seks trinn Get Your Teen Trygg Behind The Wheel


   Av VitalChek StaffThe dagen barnet ditt begynner å lære å kjøre er en spennende dag for dem – og et potensielt skremmende dag for deg! Mens du gjør deg klar til å sette din tenåring på veien mot kjøring uavhengighet, må han eller hun er forberedt med denne må-gjøre sjekkliste:

1. Registrer ditt tenåringer i driver utdanning kurs.

Mange videregående skoler tilbyr valgfag klasser i driver utdannelse til studentene i løpet av året. Uavhengig, statlig akkreditert kjøring skoler som tilbyr helg eller kveld undervisning er også et alternativ. I stedet for formell undersøkelse, vil flere stater akseptere bevis for ferdigstillelse (signert av en forelder) på 30 timer kjøretid.

2. Kom i god praksis på veien.

Finn en tom parkeringsplass eller en gate med lett trafikk til å begynne med kjørte grunnleggende, deretter gå til mer godt reist veier og motorveier som teen ferdigheter og selvtillit øker. Vurdere ytterligere formell utdanning så vel som spesialiserte defensive driving kurs og høy ytelse kjøring skoler som gir tenåringer praktisk opplæring i kjøring i krisesituasjoner og dårlig vær.

3. Studer skriftlig materiale nøye.

Hver stat har et drivers manual som skisserer reglene i veien, kjører teknikker, veiskilt og annen praktisk kjøring informasjon. Disse håndbøker er gitt til studenter i et driver utdanning kurs, eller de kan hentes på det lokale drivers license kontor. I mange tilfeller kan du finne og laste ned en kopi av en driver manuelt fra state offisielle nettsted. Interaktiv praksis tester kan også være tilgjengelige på nettet.

4. Kontroller at du har en offisiell kopi av child fødselsattest og riktig identifikasjon.

Når du følger din tenåringen til Department of Motor Vehicles å register for en learner sin tillatelse, youll sannsynlig må signere en samtykke dersom han eller hun er 17 eller yngre. I tillegg vil barnet ditt behov for å bringe et Social Security-kort, samt legitimasjon og fødselsdato, som kan inkludere en learner sin tillatelse, en statlig utstedt ID-kort, pass eller en offisiell kopi av en fødselsattest. Fotokopier er uakseptabelt, så hvis du ikke har den opprinnelige fødselsattesten hendig, kan du bestille et eksemplar i god tid gjennom offisielle dokumentet tjenesteleverandører, som VitalChek.com, autoriserte en statlig tjeneste, eller direkte gjennom din state vitale poster kontoret eller webområde.

5. Legg barnet til bilen din forsikring.

Rabatt forsikring priser er populære for nye drivere, og prisene varierer fra plan til plan. Reduserte gebyrer for gode studenter (B gjennomsnittlig eller over) er felles, som er tilbud for tenåringer som har fullført defensive driving kurs eller holdt seg skadefri i ett år etter å ha mottatt sine lisenser. Kontakt din forsikring agent for å finne ut hvilke rabatter kan gjelde for den nye driveren.

6. Diskuter kjøring restriksjoner.

Mange land har lover som begrenser sjåførene fra å ha mer enn to passasjerer i bilen dersom føreren er under 21 år, med mindre en forelder eller verge er til stede eller passasjerer er nærmeste familiemedlemmer. I mange stater må veilede sjåføren være 21 eller eldre, har et gyldig drivers license og må sitte i passasjersetet foran. Sjekk med din lokale Department of Motor Vehicles for å se hvilke regler som gjelder der du bor.

Foreldre bør sette sine egne grenser før de føler seg komfortable med sine teen er kjøreopplevelsen, som ingen kjøring med passasjerer de første seks månedene etter å ha mottatt deres drivers license, ingen mobiltelefon bruker, restriksjoner på stereo volum og innstilling en portforbud for å unngå kveldsåpne driving.For nesten 20 år, har VitalChek gitt amerikanere med offisielle myndigheter utstedte viktige poster, blant annet av fødselsattester og dødsattester, ekteskap poster og skilsmisse poster. Vi gjør dette som en offisiell tjenesteleverandøren for over 600 statlige virksomheter i USA .