Little Chefs – Hvorfor It er viktig og morsomt å Get Your Kids Cooking


   Av C. SteendahlCooking er en ren glede, gir det oss å skape noe nytt med våre egne oppskrifter eller bringe tilbake glad barndomsminner med et måltid fra moms eller grandma hus. Husker du som barn lage cookies med mor eller bestemor? Kunne sette på den lille forkle og fylling i mel, eller røre i sjokoladebiter, eller angi kirsebær i midten. Matlaging er gøy og det er en flott mulighet til å bånd med barnet ditt.

Jeg vil si avhengig av alderen på barnet og deres modenhet, vil hjelpe lar deg bestemme ved å la dem hjelpe til på kjøkkenet. Mine barn begynte rundt 2 med å legge til ingredienser og få til å røre bollen. Min son favoritt ting å gjøre er fortsatt å være den som får sprekk åpne egget. Begge barna mine kokk har jeg oppfordret til det av mange grunner, er fordi det forbereder dem for fremtiden.

Det er viktig at barna vet hvordan de skal lage mat og lage sine egne måltider. Ett det hjelper som voksne som vet hvordan de skal lage sin egen mat, som kommer til å bli sunnere og fastfood og mer kostnadseffektiv. Men du virkelig dont må vente til de er ute på egen hånd for å se fordelene. Dine barn kommer hjem fra skolen og må være hjemme en stund selv. Det er fint om de kan lage sin egen snack, enten det er varme opp igjen overs, ta mac og ost, eller suppe.

Mens du har barnet ditt matlaging med deg forklare dem hvorfor du valgte ingredienser som du gjorde. Hvordan du plukket den grønne bønner. Hva du kan se etter for å sikre at du har mør biff, søt melon, modne bananer og så videre. La dem ta det så de vet hva fersk mat føles.

Plus har du noen gang lagt merke til at barna er mer sannsynlig til å spise noe hvis de gjør det selv. De sier deres sultne og tilby deg å gjøre en peanøttsmør og en brødskive med syltetøy, og de dont ønsker det, men ti minutter senere vil de gjøre det selv og spise den.

Min datter og sønn begge liker å skape sine egne oppskrifter for oss å prøve. De havent gjorde en dårlig ennå. Min son favoritt oppskrifter at han skapte seg selv er “Turds” og “Turds på Toilet Paper”. Det høres ekkelt ja, men faktisk er det ganske bra. Han kom opp med ingredienser og hvordan han ønsket å koke det, jeg var bare lov til å se ham i hans lite hvitt forkle som han gjorde oss middag. Han er ni, derav navnet på oppskriften. Datteren min kommer opp med smoothies, grønnsaker og dipp og risretter. Etter å ha dem med å opprette og eksperimentere med mat er gøy. De liker det, nyter vi det, skaper det fin familie kvalitetstid.

Hvis du dont føler at barnet er klar til å lage sine egne oppskrifter, lære dem enkle retter for å forberede seg. Eggerøre, suppe eller pasta, spaghetti, potetmos (ut av boksen), brødrister bakverk, brødrister vafler, hamburgere, frossen pizza og havremel bare for å nevne noen.

Innføring av den lille one det ut på kjøkkenet og ha det gøy med dem er en flott måte å lære dem selvstendighet og bygge selvtillit fordi når de lærer å lage mat du gir dem en følelse av frihet. Det gamle ordtaket, “Ta en mann en fisk og han spiser for en dag, lærer man hvordan fisk og han spiser for livet.” Dette gjelder for våre barn som well.Dont har tid til å planlegge en meny som er barnevennlig å forberede. Vi kan hjelpe deg der. Grab your free menyen planlegging rapporten MenuPlanningCentral.com Se etter et godt måltid planlegging tilbudet og la meg hjelpe deg å ta vare på middag i kveld .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.