Livet på Montien Riverside Hotel


   Av William I. NeilVisiting Bangkok? Ingen Overnatting og slappe av? Vurder Montien Riverside Bangkok.

Montien Riverside Hotel caters et femstjerners luksus levende og fasiliteter mens du nyter utsikten over elven ved Kings. Det er et paradis av tradisjonell thailandsk gjestfrihet blandet med internasjonale fortreffelighet i hotellbransjen. Hotellet er perfekt for maksimal avslapping og komfort, samt business endeavors som møter og konferanser.

Hotellet ligger ved bredden av Chao Phraya-elven eller River of Kings. Det er 45 minutter fra Suvarnabhumi flyplass og koblet av motorveier. Hotellet er også koblet til et bredt utvalg av spisesteder og shopping opplevelse, også til forskjellige underholdning huber i hele Bangkok. Montien Riverside Hotel tilbyr et bredt utvalg av rom for overnatting som passer budsjettet. De har enkle, men funksjonelle rom og opp til de mest luksuriøse suiter for mer overdådige avslapning. Rommene tilbyr flott utsikt over Chao Phraya og den vidunderlige Bangkok City skyline. Fra vinduene i Montine Riverside Hotel kan du oppleve livet i Bangkok.

Det er rom som er spesielt laget for familier på ferie som ønsker å oppleve den ultimate familie rekreasjon og avslapning. Det er også rom som er spesielt bygget for par som passer de nødvendige intimitet. Rom for business endeavors er også tilgjengelig. Ekstravagant og overdådig suitene er spesielt laget, på den annen side, for folk som ønsker litt luksus i ferien.

En ferie vil ikke være komplett uten opplever mat. På Montien Riverside Hotel, kan ulike kjøkkenene oppleves gjennom sine restauranter og barer. Det er selvsagt restauranter som tilbyr thailandsk mat. Det er også kinesisk og vietnamesisk matlaging bortsett fra italiensk. Deres restauranter er åpne i 24 timer for å tjene sine gjester med god mat. Det er også musikalske innslag av band å live opp i natten. Men likevel gjestene er åpne for å utforske byen for flere bilder og lyder. Montien Riverside Hotel også konvertert en av sine ris lektere til et mini-cruise skip. Den er tilgjengelig for gjestene for dem å cruise the River of Kings. Den kan også brukes i private charter eller spesielle hendelser.

The Montien Riverside Hotel tilbyr en rekke fritidsaktiviteter for både ung og gammel for en endelig ferie opplevelse. Dette inkluderer et utendørs svømmebasseng med sundecks for dem som elsker å dyppe i vann og nyter solen. Rommene er også utstyrt med 24-timers satellittkanaler. Hotellet har også et fullt utstyrt treningsrom for idrett buff og fitness bevisst gjester. Inkludert i gym er en aerobic dance studio. Det er også sauna og dampbad. Du kan også oppleve tradisjonell thaimassasje, olje massasje og andre typer massasje i spa. De har også annet sportsutstyr for maksimal fritidsaktiviteter.

The Montien Riverside Hotel er det hotellet du trenger når du besøker Bangkok. Motien Riverside Hotel vil la deg oppleve det ultimate ferie som du må experience.William I. Neil har gitt arkivene til elvebredden hotell i Bangkok, Thailand på Montien Riverside Hotel i Bangkok

This entry was posted in Reise and tagged , , , , . Bookmark the permalink.