må du bruke høyre agn To Get That Job Interview


   Ved Shaun Z. StevensMany jobbsøkere har en grunnleggende fortsette på samme måte som en musiker kan bare vite hvordan du utfører en eller to låter bra. Ulike jobber krever ulike søkene fortsetter. Ulike type jobber krever ulike skreddersydde fortsetter.

Først bør du bestemme din jobb målet. Dette kan best oppnås ved å skrive en kortfattet jobb målsetting som beskriver den jobben du søker. Hele CV vil bli organisert rundt dette målet. Bestemme på en klar jobb målsetning vil hjelpe deg å finne den beste måten å organisere din CV for jobbsøking, velg passende søkeord og presentere din jobb og karriere erfaringer.

Først på blåkopi listen er å velge den mest hensiktsmessige gjenoppta oppsett for din CV prosjektet. Blant de mest populære gjenoppta layout ordninger er omvendt kronologisk, funksjonelle og til slutt en kombinasjon av begge.

Omvendt kronologisk oppsett er best til å vise kompetanse, arbeidserfaring og logiske karriere progresjon som er direkte knyttet til arbeidslivet jobben målet. Dette oppsettet bør velges når du ønsker å fremheve stabil, solid arbeidserfaring uten store sysselsetting hullene. Plasser fremtredende på toppen av gjenoppta informasjonen kategorien som best støtter jobben objektive eller karriere mål. Liste din arbeidssituasjon historie i omvendt kronologisk rekkefølge med de nyeste erfaring først på listen. Kontroller at du stress de store prestasjonene og ansvar for hver stilling. Det er best å unngå å gjenta detaljene som er felles for flere av arbeidet sysselsetting posisjoner.

Den andre av de gjenoppta forberedelser formatene er “funksjonelle” gjenopptas. Du bør bruke dette fortsette format er du mangler arbeidserfaring som er direkte relatert til jobben sysselsetting karriere målet. Samt funksjonell formatet gjenoppta type er riktig at du har hull i sysselsettingen historie. I våre dager og alder hull i sysselsettingen historie menn generelt trekke mye mer oppmerksomhet, mens i tilfelle av det kvinnelige kjønnshormonet forlater arbeidsplassen for en rekke grunn enten det er for å oppdra barn eller andre husholdningsartikler oppgaver er ikke så rødt flagg i arbeidsforholdet ansettelsesprosessen.

Tydelig understreke dine ferdigheter som er knyttet til jobben mål og underbygge dem med målbare ferdigheter. Bruk separate avsnitt for å fremheve hver ferdighet kategori. Ordne avsnittene i orden eller betydning for målet, som viser de mest aktuelle og viktige ferdigheter først.

Endelig den tredje og siste av disse gjenoppta formatet er at av de “Combination” gjenoppta format. Du kan og bør ta et employer oppmerksomhet ved å vektlegge samsvar mellom dine ferdigheter og position krav. Vurder kombinasjonen oppsettet hvis du ønsker å fremheve dine ferdigheter eller hvis du har begrenset erfaring. Liste dine ferdigheter i et omvendt kronologisk liste over jobben opplevelser. Legg troverdighet ved å koble din prestasjon med bestemte arbeidsgivere og tidsperioder. Plasser utdanning oppsummering der det passer best til dine mål. Hvis utdanningen er nærmere knyttet til de ferdigheter som kreves for deg målet jobben, og sett pedagogisk informasjon før din arbeidserfaring informasjon.

Det blir ofte sagt at det hvordan du fortelle historien “ikke selve historien som teller.. Det samme gjelder med din CV og forberedelse. Hele hensikten med jobben sysselsettingen gjenoppta er å åpne døren for et intervju. Forskjellige jobber krever ulike gjenopptas som er målrettet for den bestemte jobben. Hvordan kunne det være noe annet? velge den mest hensiktsmessige gjenoppta oppsettet format å være agn for å få det intervju eller intervjuer på vei til landing som job.Shaun Z. Stevens

http://www.winnipegjobshark.com http://www.fishlakemanitobanarrows.com http://www.aceemploymentservices.net

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.