MLS Bolig


   Donald PlunkettWhile MLS medlemmer blant eiendomsmeglere og meglere forstå hvordan en MLS fungerer, betyr at mange huseiere å bruke alternativ å liste en eiendom i MLS (for eksempel gjennom fastprisen liste meglere) vet ikke nøyaktig hva slags eiendom er kvalifisert til å være oppført. Hver Multiple Listing Service har en rekke ulike typer eiendom som er typisk delt inn i seksjoner. Mens de varierer i henhold til lokale MLS, noen av de vanligste typene eiendom er: enkelt familie bolig, multi-familiens bolig, jord, kommersielle, bolig utleie og kommersiell utleie. Noen andre flere liste tjenester ytterligere dele ut condos og co-ops i et eget avsnitt i MLS, mens de fleste innlemme alle enkelt familie eiendom typer sammen (enkelt familie enebolig, Townhomes, dømme, loft, produsert og bobiler, etc.) inn den ene familien bolig kategori. På samme måte, noen MLS systemer dele ut multi-familiens bolig i egne klassifiseringer for enheter tilgjengelig for bolig finansiering (2-4 enheter), enheter tilgjengelig for kommersiell finansiering (5 eller flere enheter), og mobile hjem og trailer parker.

Det er svært viktig at din eiendom er oppført i riktig del og eiendom skriv i MLS. Selv om du kanskje synes at det er gunstig å sette eiendommen i en annen, mer høyt verdsatt del av MLS (for eksempel enkelt familie frittliggende stedet for vedlagt), er denne strategien dårlig råd og slett ikke fungerer. Kjøpere og kjøpereagenter ønsker ikke å kaste bort deres tid kommer til å se på en produsert hjemme som de tror er en vanlig visning bygget hjem. Investorer ikke ønsker å utføre analyser eller bokstaver sammenligne priser på leiligheter, bare å ha en bobil park feilaktig plassert i kategorien. Likeledes kan enkelte kjøpere spesielt være på utkikk etter én familie festet hjemmene som condos og bungalower, selgere som tilfeldigvis klassifisere eiendommen som enkelt familie frittliggende kan gå glipp av verdifulle kjøpere.

Selgere må også være oppmerksom på at en MLS vanligvis bare lister fast eiendom. Fristilt bobiler er ofte betraktet som personlig eiendom. Likeledes virksomheter for salg som ikke inkluderer eiendoms bør generelt ikke være oppført i næringseiendom delen. Noen MLS-systemer har en egen seksjon for forretningsmuligheter, men de fleste statene krever en helt egen virksomhet megleren lisens for å liste en bedrift for salg, og derfor ikke forvente at de fleste eiendomsmeglere vil velge å få en bedrift meglere lisens eller få tilgang til forretningsmuligheter delen.

Hvis det er noe forvirring om hvordan din eiendom vil bli klassifisert i MLS, bør du spørre megler. Visse nyanser er spesifikke for en bestemt lokal MLS, som forskjellen mellom en produsert versus bobil (det kan bare være året bygget eller det kan være mye mer komplisert). Likeledes, du vil forsikre deg at når du er prissetting hjemmet ditt, ser du på andre boliger av samme type eiendom. Condos og enkelt familie hjem sjelden gang har tilsvarende verdivurderinger på grunn av åpenbare forskjeller. Forstå ulike typer eiendom er en av de første skrittene til salg success.Donald Plunkett er presidenten i kongressen Realty, en $ 299 fastprisen MLS selskapet. Kongressen Realty har vunnet en rekke om notering volum i lokale MLS og REALTOR.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.