Mothering – 3 tips for å holde det moro !


   Av Colleen LangenfeldMothering er på heltid og krevende yrke uansett hva annet fyller ditt liv. Mens de fleste av oss begynner helt forelsket i våre barn, kommer dagen for mange av oss når vi er rett og slett lei av å være på vakt 24 / 7. Noen dager ansvaret kan virke overveldende.

Når det skjer er det noen viktige ting du kan gjøre å revitalisere din energi og satte smekk tilbake til foreldre din. Ive vært Mothering på over tjueseks år og her er mine prøvd-og-sann tips for å holde blir-det-mom FUN.

1. Hold deg på toppen av foreldre.

There er et gammelt ordtak … hvis mamma aint glad, aint ingen lykkelig. It er sant. Vi moms angi tonen i våre hjem. That Derfor bor ansvaret for Mothering spillet er så viktig. Våre barn tar sine emosjonelle signaler fra oss. Hvis ungene kjører showet, weve tapt som foreldre, men enda viktigere, har våre barn mistet også. Theresa grunn theyre barna og were foreldrene!

Hvis disiplin er et problem i ditt hjem, få hjelp. Les bøker, ta seminarer, finne mentorer, få profesjonell hjelp. Gjør det tar å få ansvar for ditt hjem igjen. En lykkelig, er sunt hjem en gledens sted når alle erfaringer tilfredsstillelsen av å trekke sammen og blir verdsatt.

2. Få organisert.

It er ekstremt vanskelig å nyte kall som mor om youre understreket fra øverst til nederst. En stor mengde familien stress skyldes disorganization. Vennligst ikke bland dette tipset med perfeksjonisme!

Komme organisert i en familie betyr mor vet hvem som gjør hva og når. Hun vet hvor ting er, og hun kan legge sine hender på den i løpet av sekunder. Det betyr at alle er på samme side og arbeide sammen.

Eksperimenter med ulik organisering av systemer til du finner ut hva som fungerer for din stil Mothering. Youll trolig må holde tweaking det over tid etter hvert som barna vokser og endrer seg. Thats fine. Når youre ikke legge vekt på å være for sent til skolen (og arbeid) og du vet at alle vet hvor theyre går hver dag og har det de trenger for å lykkes, kan du slappe av en haug og nyte terrific barna i hjemmet ditt .

Nyter barna. Wouldnt som føles bra?

3. One more massasje.

Self-care er hot buzz-ordet for kvinner i disse dager. Men hvor mange av oss faktisk praksis det vi forkynner?

Look din søte barn i ansiktet og fortelle dem at mamma trenger tjue minutter å gå lese en bok i stillhet og that er hvordan vi tar vare på mor. Akkurat som når Johnny nødvendig å gå til fotball praksis, tok vi ham og that er hvordan vi tok vare på Johnny. Get the picture? Husk at balanse nøkkel. For å gi eller tjene, må vi refill.

Dette er også en viktig lærdom for barna å lære. Livet er ikke alt om dem! It er omtrent alt av oss å dra sammen hver dag for et felles gode så vel som for hverandre. Watching mama praksis egenomsorg hjelper en familie å lære dette kraftige leksjon i en praktisk måte.

Holde Mothering morsom måte å trene foreldre ferdigheter som arbeider i våre familier, hushold organisasjon som holder våre dager knirkefritt og egenomsorg som oppdaterer oss slik at vi kan gi våre beste.

Keep it fokusert, holde det enkelt og forelsker med barna hele again.Colleen Langenfeld har blitt foreldre i over 26 år og hjelper andre mødre nyte sin Homelife mer på http://www.paintedgold.com. Besøk hennes hjemmeside og få mer nyttig Mothering tips i dag .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.