Når Daycare Isnt Working Out


   Av Lily MorganMany barn står overfor med å måtte delta i barnehage slik at foreldre kan arbeide for å tjene inntekten. Selv om situasjonen kan fungere godt med noen unger eller være nødvendig for enkelte foreldre, noen ganger barnehage doesnt work out. Stilt overfor håndtere skyldig følelser eller en ulykkelig barn, mange foreldre lurer på hva alternativene er.

Snakk med den ansvarlige. Hvis det er bekymring for kvaliteten på pleie i barnehage, eller hvis foreldre føler barnet isnt glad i stedet, snakk til personen som har ansvar for barnehage anlegget. Komme begge sider av historien er viktig. Noen av barna spiller på foreldrenes skyldfølelse, gråter og klamrer seg hardt til den overordnede bladene. Etterpå kan barnet leke lykkelig og ha en god tid før dagen er over. Så flere tårer oppstå, og foreldrene lurer What skjer når theyre ikke i nærheten.

Å snakke med den ansvarlige gir barnehage arbeidstakeren en sjanse til å fortelle foreldrene vite What skjer på dagtid eller korrigere situasjonen. Foreldre og barnehage arbeidstakere bør arbeide sammen for å sikre den beste og lykkeligste miljø for barnet mulig. En barnehage arbeidstaker kan hjelpe foreldrene nappe dårlig oppførsel ved avlevering og henting tid, eller en forelder kan gi arbeidstakeren noe den overordnede merke til at han eller hun didnt liker. Tross alt, hvis ingen vet What skjer, hvordan kan noen gjøre endringer til det bedre?

Vurdere å endre daycares. Ser rundt og se om det er et bedre sted eller et sted hvor foreldre og barn føler seg mer komfortabel med aktiviteter og kvaliteten på pleie. Fordi du har forpliktet seg til en barnehage doesnt bety at youve signert en permanent kontrakt for livet. Noen ganger, i barnehage og barnet arenta god kamp; that er ikke anyone skyld og disse situasjonene ikke skje. Dont være forelder som spretter fra barnehage til barnehage i håp om å finne den perfekte plasseringen, da enhver endring og avbrudd i rutinen er vanskelig for et barn.

Avgjør om situasjonen er verdt sliter med å løse. Noen ganger, foreldre oppdager at barnehage isnt den beste løsningen for familien. Disse foreldrene se på om en av foreldrene kan holde seg hjemme for å ta vare på barnet, mens den andre fortsetter å arbeide. Klart, noen vil budsjettering være nødvendig å få endene til å møtes, men mange par finne ut at tapet av en inntekt isnt som stort tilbakeslag.

Se på mulighetene for å arbeide hjemmefra. Dette tar noen undersøkelser og kan også bety en karriere endring. Den gode nyheten er at med den teknologien tilgjengelig i dag, kan mange lett arbeide fra hjemmet sitt ved hjelp av en datamaskin og Internett. Det finnes også arbeidsplasser som tillater telecommuting og andre som vil godta redusert arbeidstid eller deltidsansatte.

Foreldre må bestemme hva de føler seg mest komfortabel med og som situasjonen er best for alle involverte. Husk at det finnes alternativer, selv om noen kreativitet og tenkte kanskje være nødvendig. Husk også at barn vokser og situasjonen er midlertidig. What er viktig er å finne en løsning til det nåværende problemet og finne ut hva som fungerer for hele family.Find nyttige og kreative ideer for foreldre og besteforeldre mens du handler vårt store utvalg av barna møbler (inkludert vår populære tre leketøy boksene) og klassiske leker. Besøk www.TheMagicalRockingHorse.com dag !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.