Noen Network Markedsførere Aldri Seem fornøyd med jobben


   Av Jerry SurrattPractically alle kjenner noen som har en ny bedrift proposisjon omtrent hver uke. Det kan være en slektning eller en nær venn eller nabo som stadig presser den neste store ideen om at lover å gjøre alle de vet nok penger å leve for resten av livet. Svært få av disse bekjente vil imidlertid spørre om sist week plan, enten fordi de ikke betaler nok oppmerksomhet til å vite om det, eller de bare ikke bryr seg.

I de fleste tilfeller er det snakk om feilplassert tillit og over entusiasme. Nettverk markedsførere elsker slike mennesker. De er de som lett overbevist om å delta i deres program, og de prøver å bruke samme salgstricks at de falt for på alle i sine varme nettverk. Det er folk de føler seg nærmest som sannsynligvis arent kommer til å smelle døra i ansiktet eller heng dem opp når de ringer. De har sannsynligvis anroper-ID og slett dont svare telefonnummeret sitt når de ser det er fra dem.

De alltid synes å være på sin mobiltelefon, kledd i designerklær og alltid synes å være på vei til møte noen viktige. En ting kan du ikke feil dem er deres entusiasme. Problemet er, de fleste av disse markedsføring narkomane har én ting til felles, i at de forventer øyeblikkelig tilfredsstillelse og når virkeligheten sett på om deres nåværende elsker, de dumpe det så fort de har registrert på og gå videre til en annen, mer lovende prosjekt.

Det er kroken på at disse folkene hoppe på og minutt linjen blir litt stramt, de vil spytte ut kroken og finne en annen velsmakende agn. De tror all omtalen om å tjene mye penger i en fart, og når det doesnt skje, er de på jakt etter en ny idé. Hvis de ville bruke så mye tid på å jobbe på sitt nåværende prosjekt som de bruker på det å finne nye, ville de trolig bli mye rikere nå og ikke virker så desperate når de møter sine personlige nettverk.

De sannhet er, er de vasse i løftene om rask, enkel penger og når de oppdager at de har å tilby opplæring til sine ned linjen og må faktisk gjøre noe arbeid, tror de at de har blitt svindlet. De sannsynligvis var, men det isnt fordi de dont må jobbe, er it fordi de trodde de kunne bli rik på noen elses arbeid. De glemte om behovet for å trene andre.

Deres opp linjen kan ringe eller to til dem for å se hva de kan gjøre for å hjelpe dem ut, men mesteparten av tiden de egentlig ikke bryr seg om ett av sine medlemmer faller ut. Alle de kan ha rekruttert nå hører til neste person i deres opp linjen og det vil være tusener av andre klare til å ta sin plass i køen. Det er en konstant flyt av friske organer som holder mange av markedsføring programmene live og naboer og familie på deres toes.Jerry Surratt er eier av Online-Chance-To-Profit.com og skriver på en rekke emner. Hvis du vil vite mer om de beste hjem basert forretningsideer og muligheter slik at du kan jobbe hjemme Jerry anbefaler du besøke: http://www.Online-Chance-To-Profit.com