Nyt 20/20 Vision Med Lasik Wavefront


   Av Chonticha MarijneEveryone har mer enn sannsynlig hørt om Lasik, visjonen korreksjon kirurgi som doesnt involverer typisk kirurgiske verktøy og innstillinger. Lasik har eksistert en stund, og arrayadministrasjonen, færre folk er villige til å bruke briller eller kontaktlinser, mens velger for laserkirurgi som løser ulike synsproblemer som for eksempel nærsynthet, Hypermetropi og astigmatisme.

Siden begynnelsen har Lasik gjennomgått en rekke forbedringer og endringer, både i utstyr, teknologi og stiler av Lasik som kan nå utføres. De vanligste typene Lasik kirurgi disse dager kalles Lasik, IntraLase og Custom Lasik, også kjent som Lasik Wavefront.

Lasik bruker Wavefront teknologi gjør at laseren kan tilpasses ved hjelp av tredimensjonale målinger av hver enkelt patient øye behandling evner å veilede laseren i omdannelsen av hornhinnen, eller foran øyet. Denne metoden gir svært presise resultater, og siden det er individualisert, optimale resultater er produsert. Denne typen Lasik kirurgi er imidlertid basert på tykkelsen på hornhinnen og noen er ikke gode kandidater for denne type laser synskorreksjon. Denne metoden er også mest brukt på de med bare mild til moderat grad av syn feil med den nevnte nærsynthet, Hypermetropi og astigmatisme. Utformingen bak Wavefront teknologi er at den tilbyr laser til å måle hvordan øyet fokuserer på lysstrålene som passerer gjennom hornhinnen og iris. Som et resultat er et kart over slags konstruert og resultatene registreres i databasen av laser, kartlegge hvordan øyet har behandlet ulike bilder. Mange synes det er vanskelig å overbevise sine visjoner forsikringsselskaper å dekke kostnadene ved Lasik Wavefront synskorreksjon, fordi forhold som astigmatisme og fjern og nær-sightedness kan behandles med de mer felles bruk av reseptbelagte briller eller kontaktlinser. Imidlertid, hvis tilstanden er moderat til alvorlig, eller hvis øynene dine er uregelmessige på andre måter, kan Lasik Wavefront være den eneste måten å løse slike synsproblemer og aktiverer fortsatte livsstil ønsket av pasienten.

Wavefront teknologi ikke justerer bare hvor mye en pasient er i stand til å se, men også forbedrer dybde persepsjon og synsskarphet, inkludert kontrast følsomhet samt fine detaljer. Mens briller kan hjelpe, er Lasik langt den mest avanserte metoden for kirurgi som gir optimale resultater, gang på gang, og siden den er tilpasset, har hver pasient potensial til å dra nytte av de aller beste i kirurgisk ytelse. Lasik Wavefront kan generelt bedre syn til minst 20/20, samt øke sjansene for å oppnå enda bedre enn 20/20 visjon. Den ikke-invasiv kirurgi også reduserer risiko for tap av nåværende visjon status samt forbedre visuell kvalitet, følsomhet og natt-visjon. Hvis du vurderer Lasik visjon rettelse til enten nye eller langvarige synsproblemer, besøk din oftalmolog og diskutere alternativer som kan være åpen for deg. Som en av de sikreste metodene for å utføre øye kirurgi tilbyr Lasik en rekke metoder for enkelte case.Is Lasik Wavefront den riktige løsningen for deg? Finn ut mer på http://LasikRevealed.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.