Opprette A Landscape Garden Design


   Av Ann MarierMany mennesker liker hagearbeid og omsorg for sine plener som en hobby, og en vakker uteområder med one egne tanker, ideer, og arbeidet er svært givende. Lage et vakkert landskap hage design kan være vanskelig for nye gartnere eller for noen erfarne gartnere også.

Making a Landscape Garden design innebærer pode en plante for hver gangvei til hagen seng, tre, stein, og gresstrå skape den perfekte uteområder. Dette kan virke som en overveldende og skremmende oppgave, men det doesnt nødt til å være. Det er svært enkle skjemaer som kan følges for å gjøre plass synes akkurat uten å ta så mye arbeid at det isnt moro lenger.

Themed Gardens

Mest landskap garden design er basert på et tema av noe slag, det kan være fugler, avslapping, duft, en favoritt plante eller blomst, en favoritt farge, eller omtrent alt annet. Poenget med et tema er å skape et mønster og severdighet med i landskapet hagedesign å holde viewer oppmerksomhet.

Dette kan gjøres spissfindighet eller med åpenbare midtpunkt. Nøkkelen er mønster og gjentakelser. Det menneskelige øyet liker å se mønster og gjenta mønstre, og dette kan oppnås i landskapet hage design med farge, størrelse, art, eller med en ekstern alminnelighet som et dyr plantene vil tiltrekke.

Farge er et viktig redskap for liggende hage design, med klare muntre farger kan skape en helt annen stemning enn mer dempede kule farger eller nøytrale farger. Bruk lyse farger i kombinasjon med kjøler eller nøytrale kan forsterke en helhetlig tema.

Hvis emnet landskapet hagedesign skulle tiltrekke sommerfugler, kunne hagen senger reflektere dette ved å lage blomster vinger på hver side av hagen banen, fylt med blomster og planter sommerfugler trenger for å vokse og rase. Å forbedre butterfly føler ytterligere fargene som brukes i floral vingene kunne reflektere sommerfugler hagen er ment å tiltrekke seg i farge, så vel som form.

Mest landscape garden design tillater stier og § planting områder i senger eller på annen likhet. Å skape en unik hage mellomrom kan man lage linjer med plantehøyde, plant farge, plant type og hagen veier for å skape en over alle påvirker som er behagelig for gartneren og deres gjester.

Bruke Butterfly Garden eksempel velge planter en bestemt art av sommerfuglen foretrekker og jobber rundt disse fargene, sammenkobling med like farger eller plante høyder kan opprette dimensjon eller et mønster i et mønster, som vil gi hagen en unik effect.Ann Marier har skrevet artikler om hage saker som fuglen problemer med å gi nyttige tips og råd. Les hennes nyeste artikler om hage design tilby en ny innsikt og ideer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.