pedagogiske aktiviteter som holder Yngre Besøkende Happy !


   Av Neiman MarinaIn noen venterommet, er barna skal være i det minste grinete og på det verste, nervøs og redd oppå muligens følelse syk. Det er svært viktig i enhver venterommet situasjon å gi barn med en slags distraksjon eller underholdning, men i et sykehus eller klinikk situasjonen er det helt avgjørende. Det child verge vil bli opptatt håndtere papirer og vil ha liten evne til å underholde en urolig barn. Venteværelset leker kan være en fin måte å sørge for at foreldre kan gjøre hva de må gjøre.

Ett sted å begynne er en aktivitet tabell. Aktivitet bord kommer i en rekke pedagogiske modeller, slik at barnet kan lære, samt spille. Størrelsen på aktiviteten tabellen vil gjøre det vanskelig for et barn å gå av med det og det vil også redusere søl for personalet når tiden kommer for opprydding. Dette er også en enhet som oppmuntrer rolig lek, snarere enn leketøy trommer eller keyboard. Aktivitet tabellene er beregnet på småbarn og preschoolers og med sine sterke farger og pedagogisk aspekt, vil de være ideelt for et venteværelse. Aktivitet bord har også fordelen av å være helt lukket, slik at oppryddingen en bris.

Wooden aktivitet kuber er et annet godt valg for alle som venter på området. Disse selvforsynt aktivitet sentre er utmerket for å gripe en child oppmerksomhet. Et mangfold av aktiviteter kan kombineres til én enhet, utlån stor allsidighet til en liten plass. I tillegg kan mange av tre aktivitet kuber være omgitt av små stoler, slik at flere barn å leke med den samtidig. Dette maksimerer plass og gir barna en sjanse til å spille med hverandre.

I pediatriske venterom, spesielt, er det svært viktig å stille riktig tone. Pediatric klinikk lekene bør fremme en avslappet holdning i et barn, som oppmuntrer dem til å slappe av og være tillitsfull. Educational leker er ideelle, tiltalende både foreldre og barn, og kan også gi legen og barnet noe å snakke om i løpet av økten. Det er svært viktig at barn som er i en medisinsk situasjon tillit og respekt personen som

undersøke dem, og en måte å gjøre det er satt dem på lette fra det øyeblikket de går inn døren. Dersom barnet knytter kontoret med morsomme leker og lyse farger, han eller hun kunne være mindre nervøs neste gang et besøk må forekomme, noe som gjør situasjonen lettere på alle.

Venter området aktiviteter lekene kan også sette stemningen. Mens stille er sannsynligvis ideelle, er det stor forskjell på en rolig mutt venterommet og en skarp en entusiastisk. En måte å påvirke stemningen på venteværelset er gjennom lekene du beholde det. Hvis du kan få dem til morsomme og underholdende, vil kundene være takknemlige og så vil deres children.Marina Neiman, forfatter og mor til to, skriver for 1888Toys.com Barn Educational Toys Store, med utvalg av unike venteværelset leker med ingen løse deler .