Pitch Shot – Get It Lukk høyt eller lavt


   Av Brad MyersTo bli flinkere til gjennomføring av en pitch skudd, må du lære å kontrollere den første banen eller lanseringen av skudd. Har du lagt merke til at på Tour de fleste spillere vil bruke en sandwedge eller seksti grader kile fra rundt den grønne? Noen ganger vil de kaste ballen opp i luften og få den stopper raskt og andre ganger vil kjøre mesteparten av veien til hullet. Her er hvordan de gjør det.

Et lavere bane, må du først plassere ballen tilbake i din holdning med seksti prosent av vekten din på din venstre fot for høyrehendte golfspillere. Dette vil virke rart i begynnelsen. Avhengig av hvor lav du må treffe skudd dette kunne være så langt tilbake som stortå på høyre foten for en høyrehendt golfspiller. Også sørge for at hendene eller grep er av venstre lår. Dette vil lene akselen mot målet og de-loftet klubbens ansikt ellers snu din sandwedge til si en åtte eller ni jern. For en kort skudd fra like utenfor den grønne bare gjøre putting stroke og lar grep slutten av klubben for å gå tilbake i forkant av clubhead som den var på adressen. I din finish posisjon, må du påse at håndtaket er foran venstre lår for høyrehendte spilleren og kunne holde ferdig posisjon der en greve av tre sekunder.

A medium banen, plasserer ballen midt i stance din. Som du ser ned på hendene dine, bør grep slutten av klubben være like foran ballen. For en kort skudd fra like utenfor den grønne bare gjøre putting stroke og lar grep slutten av klubben for å gå tilbake i forkant av clubhead som den var på adressen. I din finish posisjon, må du påse at håndtaket er foran venstre lår for høyrehendte spilleren og kunne holde ferdig posisjon der en greve av tre sekunder.

En høy banen, plasserer ballen foran midten av holdningen din. De grep slutten av golfklubben bør peke på midten av kroppen din. Du vil se at flere grep slutten av klubben beveger seg mot midten av kroppen din klubben vil se ut som den har mer loftet i ansiktet. For en kort skudd fra like utenfor den grønne, må du lage litt mer clubhead hastighet for å tillate den ekstra loftet på clubface. Forsikre grep slutten av klubben til avkastning lik clubhead som det var på adressen. Igjen, bør du kunne holde ferdig for en greve av tre sekunder.

Med noen visualisering, nå kan du også finne ulike skudd. Du kan trykke et høyt skudd for å komme til den fronten flagg eller et lavt skudd for å komme til bak flagget. Du vil se ut som en proff! Wireless Golf Coach tilbyr gratis online golftips samt på bloggen Wireless Golf Coach – En Golf Spørsmål og svar. I tillegg går du til golfbutikken på Wireless Golf Coach å finne golf, instruksjon bøker for å hjelpe deg å forbedre din score !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.