Podcasting: Hva trenger du


   Av Terry DanielThere er mye teknologi der ute i today verden, særlig for folk med masse talent, som voice talent. Mye ting som gjør oss alle freefrom musikeren til forfatteren til fyren som bare trenger å fortelle verden he har oppfunnet en ny type dings. Vi trenger ikke lenger å stå rundt vinket våre kreasjoner på folk med studioene fordi alle kan slå deres datamaskin til et hjemmestudio. Alle kan lage CDer og selge dem. Anyone with voice talent kan lage en podcast.

Minst, noen som vet hvordan kan.

Saken er, er it faktisk en veldig enkel ting å gjøre. Hvis du ønsker å la verden få vite om dette raste voice talent yoursor selv om du har en salgs-melding eller noe annet du vil si, podcaster er stor. Se på alle videoer på You Tube. Alle blir til handling, og du ser mye bra stemme talenter der ute. Akkurat nå er it den country favoritt nye leketøy.

Men hvordan du faktisk går om å gjøre det? Hvordan kan du faktisk gå rundt å lage en podcast, slik at du kan vise verden denne store stemmen talentet av deg? It er ikke så vanskelig, og du dont trenger så mye utstyr å komme i gang. Hvis du har en datamaskin eller om noen er villig til å la deg låne en, så youre en tredjedel av veien der.

Så du trenger alle de andre små ting, som en nettside eller en blogg, slik at du kan bruke båndbredden til makten tingen. Hva du gjør, er morphing denne datamaskinen til et hjemmestudio. Det betyr youre nødt til å snakke i den, noe som betyr springing for en mikrofon, som trolig kommer til å kjøre deg rundt 10 dollar. Ikke veldig kostbare i det hele tatt for det privilegium å dele med verden som utrolig stemme talentet ditt. Og har du sannsynligvis allerede et sett hodetelefoner som ligger rundt et sted. Youre kommer til å trenge disse for å høre på opptaket ditt og sørg for at stemmen talent isnt blir dekket over av alle slags hvit støy.

Når youve fikk maskinvare ivaretatt, youll må våren for en innspilling program, og det er alt du trenger i form av ting. Det finnes alle typer valg når det gjelder programmer, men du må sørge for at du får noe som faktisk fungerer med datamaskinen du skal bruke. Du dont vil noe komme mellom deg og vise verden hvor utrolig stemme talent.

Og så youre to tredjedeler av veien der. Den siste tingen du trenger er et geni ide som å demonstrere din onde geniet, den fabelaktige stemmen talent. Du dont vil den skal være bare noe. Dette er din utrolig stemme talent, husker du? Du vil den skal være rettferdig right.Voice Over Talent Terry Daniel Oppretter Professional Voice Overs for tale over Agencies Around The World .