Raising Glade og kreative barn med Childrens bord og stoler


   Av Rony PollockGenetic blanding spiller en viktig rolle i å øke lykkelige barn, men som foreldre, begge av dere kan hjelpe ungene med. Gi dem plass er et viktig skritt for å gi dem sjansen for selvoppdagelse å utvikle og holde liv i sin kreativitet. Start dem av ved å gi dem de bedårende children bord og stoler, stor illustrasjon bøker, fargeblyanter, og tonnevis av papir.

Trick or Treats

Nei, it ikke Halloween ennå, men når barna er på warpath er ulykkelige foreldre utfordret til å beholde sine kjølig. Alder fryktelig toere er en periode foreldre har til å håndtere positivt. I stedet for å true dem med den velkjente beltet, grave dypere inn i pose med triks og behandler å gi dem interessante oppgaver eller fargestifter til farge som dyret coloring books. La dem arbeide med prosjektet på brightly-hued children bord og stoler.

To-åringer elsker å imitere sine foreldre og eldre søsken, og de elsker det når de har møbler og ting deres størrelse. Children bord og stoler, senger, leketøy brystet, bøker og bråte av leker gi dem en følelse av stolthet fordi de har tingene mamma og pappa har. Med noe å okkupere deres sinn, tantrums er glemt, og du kan ha noen RR før neste episode av dine favoritt TV-show.

Barnevennlig tips

Men hva annet kan du gjøre for å avverge en katastrofe? Disse prøvd og testet idiotsikker tips kan kjøre bort blahs:

* Ta dem ut av huset. Utendørs, selv om it er bare en kvadratmeter i hagen, kan distrahere oppmerksomheten deres.

* Involver dem i læringsaktiviteter, ta dem til spill, høre på musikk, og gi dem enkle prosjekter som en fargelegger veggen der de kan stemple hele panelet med sine kreative graffiti.

* Bli med dem på deres spill. Lug i children bord og stoler til bakgården og piske opp et te-party. La dem kle seg for fest og lek vert. De vil elske den, spesielt når du planlegger en annen soiree med dem. Lat spille gir grobunn for kreativ lek og diskusjoner.

* Ta dem med å velge sine egne ting fra senger, children bord og stoler, forfengelighet sett for jenter, leketøy fly og utstoppede leketøy. Youll bli overrasket over de valgene de gjør.

* Ta dem for moro attraksjonene i parken eller se The Lion King og andre interessante children filmer hjemme. Med filmer, alltid peke på moralen i historien på et nivå de kan forstå. Dette vil føre dem til å tenke.

* Hvis youre i kunst, la dem se deg jobbe eller gi dem spille dough å arbeide på.

* Ha alltid et klart svar på spørsmålene, uansett hvor exasperating disse kan være. En vitebegjærlig barn lærer mer og tenker mer.

* Involvere dem i planlegging av aktiviteter og være klar til å bli overrasket og glad på deres forslag.

Glade barn er opptatt barna, men det er likevel andre faktorer for å holde muttere og bolter på plass. Barn trenger trygghet for at youll alltid være der for dem, dele sine morsomme, og lytte til hva de har å si.

Glade unger vokser opp rundt lykkelige foreldre. Foreldre som er omgjengelige, pliktoppfyllende, og som dont bekymre deg for mye bak glade barn. Happy barna er kreative og kan håndtere fremtidige kriser i voksenlivet. Bedre grip dem children bord og stoler, childrens CDer, gobs av vannløselig maling, bøker og coloring bøker. Start barna dine på en glad og kreativ rute til future.Rock din children verden med children bord og stoler som children datamaskin pulter og barngyngestoler. På RonJuneShop.com, youll finne trygge håndlagde møbler som skal vare i mange år. Besøk nettstedet dag .