Safety Devices For boliger med nye babyer


   Av Beverly SugarmanThere er mange sikkerhetsinnretninger som det kan være lurt å kjøpe med en baby i huset. Noen vil du kanskje installere før babyen kommer hjem fra sykehuset, andre kan vente til barnet begynner å gjennomgå.

En av de første tingene som du kanskje vil gjøre er å installere en røykvarsler i hver etasje av huset og nær alle soverom. Dette er viktig som et første varslingssystem for å varsle deg om en brann hvor som helst i hjemmet ditt. Når du har installert denne enheten, må du kontrollere at du har nye batterier i og teste den for å sikre at den fungerer som den skal. Etter denne første testen, bør du retest det en gang i måneden for å sjekke batteriene og sørge for at det ikke er feil.

Du kan også være lurt å installere en CO-detektor i nærheten av soverom i hjemmet ditt for å hindre karbonmonoksid forgiftning. Dette forgiftning kan skje gradvis, slik at du kanskje ikke klar over at det er enda skjer. Dette Detektoren vil varsle deg hvis karbonmonoksid i hjemmet ditt er på farlige nivåer. Du bør installere denne enheten hvis hjemmet er gass eller olje varme eller en vedlagt garasje, som disse faktorene legger til faren for karbonmonoksid forgiftning.

Når barnet ditt begynner å gjennomsøke, kan det hende du ønsker å installere anti-skålde enheter i hjemmet ditt. Disse enhetene kan installeres i kranene og showerheads av en rørlegger og kan regulere vanntemperaturen å forhindre utilsiktet brennende dersom barnet ditt slår varmt vann på. Slå på varmtvannsberederen ned til 120 grader Fahrenheit, kan også hindre forbrenning av varmt vann.

En annen sikkerhetsanordning som du kanskje ønsker å installere når barnet begynner å gjennomgå, er vinduet vakter og sikkerhet netting. Disse enhetene kan hindre faller fra vinduer, dekk, og verandaer. Vaktene og netting passer sikkert i vinduet eller over inngangen ut på en balkong og dekk for å hindre at barnet gjennomgår i nærheten av disse områdene. Gitteret på vaktene ikke ha mer enn 4 inches mellom dem for å hindre at barnet gjennomgår gjennom dem. Når du installerer disse vaktene, sørg for at du la et vindu i hvert rom tilgjengelig for bruk som en rute for rømning i tilfelle brann.

Hjørne og kant støtfangere er sikkerheten enheter som også kan hindre skader på barnet ditt i tilfelle faller han. Disse støtfangerne bør plasseres på møbler, samt treverk og peiser som har skarpe kanter for å dempe slaget hvis barnet skulle falle mot dem. Du bør sjekke for å sikre at den typen støtfangere at du kjøper vil forbli trygt på plass for en rimelig tid og så snart de er installert, bør du kontrollerer dem ofte.

Til slutt vil du kanskje installere dør stopper og dør holdere for å forhindre at barnet klemming eller knuse fingrene og hendene ion dører og dør hengsler. En dør stopper kan hindre en dør lukker seg helt når en dør innehaveren kan godt holde døren på plass for å unngå at den blir stengt i det hele tatt. For dør som du sjelden bruker, kan døren holderen være det beste alternativet.

Ved å kjøpe og installere noen av disse produktene, kan du sikre at din baby hjem er så trygge som mulig for både deg og din lille one.We har baby Gavekurver som er søte og praktiske. Perfekt for den nyfødte og nye moms. Sjekk ut våre fantastiske samlingen av baby Gavekurver og mange flere på www.mygiftbasket.us