Seks trinn lage en suksessfull E-book


   Av Caroline MelbergE-bøkene kan være svært effektivt for en liten bedrift, og svært lønnsomt også. Her er seks tips for å følge når du oppretter din egen e-bok.

Den største feilen at “wannabe” e-bokutgivere gjør, er å først skrive en bok om emnet som de selv vil trolig være interessert i, og prøv deretter å dytte opp et marked fra en beslektet nisje og overtale dem, uten mye suksess, at de også skal ha de samme interesser i å kjøpe boken. Unødvendig å si, dette er ikke den beste introduksjonen til verden av e-book publishing.

Som eier en liten bedrift, vil du mest sannsynlig ha utgitt en e-bok om dine produkter eller tjenester, som er utmerket som starter med et emne du er kjent med er den første nøkkelen til suksess.

Trinn 1 – Hva Subject Kjenner du?

Lag en liste over alle områdene i bedriften din kan du trygt skrive om. It er mye enklere, og mindre som arbeid, å skrive om et emne som du allerede har kunnskap og interesse. Vennligst dont gjør den feilen å anta at fordi du er kunnskapsrik om et bestemt emne, andre er sikker på å vite det samme. Du ville bli overrasket over hva noen mennesker dont kjenner.

Trinn 2 – Finn Deres kløe og Scratch It!

Du må vite hva din customer og fremtidige customer problemer er, og finne ut hva som mangler i livet deres. Svaret på disse spørsmålene, og andre, bør være ditt viktigste rekke angrep i tilknytning til en liten bedrift eller produkt.

Du må fokusere på hva de dont har, noen ganger du selv har å fortelle dem hva det er som mangler og hvorfor de trenger det, og når du gir det til dem. De vil belønne deg økonomisk.

Trinn 3 – Do Your Research.

Vær forberedt når du har tenkt å begynne å skrive. Dont sitte ved skrivebordet ene dagen og deretter bestemme at i dag, her og nå, er tid til å skrive din første e-bok, IT wont work – eller kanskje det, men én ting er sikkert, det vil være usammenhengende, vil fakta mangler og generell flyt vil ikke være riktig!

Du må først forskning på emnet, samle all informasjon du muligens kan putte den i en bestemt mappe på datamaskinen. Og når du føler at du har alt sammen, så du kan fortsette å bringe det hele sammen på en organisert måte som er flytende og lett å lese.

Steg 4 – Lag din Masterpiece.

Kom ned til det og begynne å skrive. Se i mappen (den der du lagret alle dine undersøkt materiale), velg fra organisert lister og begynne å skrive.

Et tips som hjelper meg når det gjelder skriving, er å starte og dont stopp. Skriv ned alt som kommer inn i hodet ditt. Hvis du prøver å tenke på samme tid, e.g. “yeah thatsa stor linje bit it doesnt passer akkurat nå, Ill lagre det og bruke det senere” – feil! Youll glemmer det og så sint fordi det var akkurat det du ville si! Få det ned i utskriften at du vil bli redigering og korrektur på et senere tidspunkt.

Gjør det i biter store biter! Eller lider av dårlig fordøyelse av forfattere blokken. Viktigst, holde det enkelt. Husk den gjennomsnittlige leser alder av voksne er tolv! Så dont skrive som om youve bare fortærte to ordbøker og synonymordbok for frokost.

Conversational er dagligdags språk nøkkelen.

Trinn 5 – Kontroller arbeidet ditt.

Nå er det på tide å re-lese og redigere ditt arbeid, sjekk totalt og grammatikk, lese det gjennom flere ganger. Hvis it er vanskelig for deg å lese, vil det være dobbelt så vanskelig for andre å lese, håper du visste hva du prøvde å si!

Gi det videre til et medlem av familien eller en god venn, be dem om å lese gjennom og gi deg en upartisk uttalelse til vær de forsto det, og hvis ikke, hvorfor ikke? Hvis nødvendig, omskrive den. Når alt er sagt og gjort, vil det være ditt navn henges på slutten av innhold for hele verden.

Trinn 6 – Bring It To An End.

Et sted langs linjen du har til å bestemme at boken er ferdig. Det vil alltid være noe som dukker opp senere, ikke å ha det lille utdraget som du angrer brukt. Dont bekymre deg for det, det viktigste er at du har gått på noen form for informasjon, uansett hvor lite, til noen som var på jakt etter denne informasjonen.

Når din e-boken er ferdig, er du klar til å tilby den som en premie på ditt nettsted for nye kunder som registrerer seg for e-zine eller for å lære mer om dine produkter, eller bare som et gratis tilbud for kunder som besøker butikken din . Caroline Melberg er konsernsjef i Melberg Marketing. Hun har over 20 års erfaring med å lage spennende markedsføringskampanjer for noen av de mest suksessrike selskaper i verden. Hun utgir den populære Ezine, “Blue Chip Tips: The Secrets of Blue Chip Marketing … Revealed!” Lær mer i dag på www.melberg.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.