Seks trinn til mer penger


   Av Robert MiddletonHow kan du tjene mer penger i profesjonell service bedrift? Mye mer penger. Så mye penger som du kan bruke med noen til overs for langsiktig sparing. Kast i fin ferie, noen luksus og private skoler for barna dine.

Im snakker ikke filthy rich, men veldig behagelig.

Tenk deg ikke å spare for den nye bærbare. Du bare kjøper den. Major hjem renovations. Ikke noe problem. En nødsituasjon utgifter? Ikke lenger en katastrofe.

Hvor mye ville du ha å gjøre enn youre gjøre nå? Ville du nødt til å doble eller tredoble inntektene for å nå økonomiske mål og har penger ikke lenger være et stort problem for deg?

Dette isnt den world mest komfortable samtale er det? Det gjør oss vri seg litt når vi snakker om penger. Vi føler it er slags krass.

Men Im bringe det opp fordi jeg tror at i hjertet av hjerter, er that en av de viktigste tingene du ønsker fra din virksomhet. Du ønsker økonomisk uavhengighet. Du ønsker å bli rik.

Og samtidig som du ønsker din bedrift å gjøre en forskjell, for å gi et bidrag, for å gi deg frihet til å gjøre noe du elsker. Du ønsker bedriften å være etisk, å tilby god service og holde liv i både hodet og hjertet ditt.

Men it er ikke uvanlig å tenke at vi CANT har begge deler.

Im her for å fortelle deg at du kan. Du kan ha en virksomhet som får mer penger enn du trodde var mulig – uten å miste din sjel, uten at det går dine verdier.

Og du kan ha det gøy å gjøre det! Sikkert mer moro enn nesten alt annet du kan gjøre (annet enn å tilbringe kvalitetstid med familie og nære venner).

Men du wont komme dit med flaks, gode forbindelser, hardt arbeid, utholdenhet eller selv stor markedsføringsstrategier. Jada, alle disse er fin å ha, men de dont garantere suksess.

Så, hva?

Det tok bare meg tyve år å knekke koden på denne, men her er det i et nøtteskall: Formelen for å få alt du ønsker og fortjener i virksomheten din og livet ditt består av seks utrolig enkle, men kraftfulle steg.

     1. Still et klart definert mål for akkurat det du vil – i bedriften og i livet ditt. Skriv det ned. Gjør det virkelig på alle mulige måter * inni hodet * (tanker, følelser, bilder).

     2. Identifiser de tanker som holder deg tilbake (fordi ingenting annet kan holde deg tilbake) og strengt spørsmålet deres gyldighet før de løsner sitt grep om deg.

     3. La fantasien løpe løpsk å oppdage hvordan du kan lage din målet, blir reell. Brainstorm og forskning alle mulige veier for å gjøre dine mål en realitet.

     4. Lag en detaljert og organisert plan som vil føre til realisering av dine drømmer. Kopier suksess ved å følge bevist strategier som har jobbet for andre. Du dont må re-oppfinne hjulet.

     5. Administrer tid og ressurser slik at viktige gjøremål finne veien inn i kalenderen og bli ferdig i rimelig tid. Sett fokus på toppen prioriteringer og flytte dem jevnt fremover, unngå distraksjoner.

     6. Oppsøke og dra nytte av all den støtte du kan få med de fem trinnene er skissert ovenfor. Innse at det er umulig å oppnå dine mål helt alene. Finn en mentor, trener eller mastermind gruppe for å holde deg på sporet.

Thats it. Seks trinn. Gjenta etter behov.

Det er mange domener av suksess (kunst, vitenskap, friidrett, business, etc.), men hvis du vil ha rask fremgang, jeg anbefaler at du benytter det over seks trinnene uten unntak. Hvis du vil tjene mye mer penger enn youre gjør nå, er det her du må begynne.

Domenet Ive praktisert i over tjue år er hvordan å utvide virksomheten din, tiltrekke flere kunder og tjene mer penger ved effektiv markedsføring din profesjonelle tjenester. Ive hadde noen suksess på det.

Hvis du er seriøs om å tjene både rikdom og oppfyllelse som uavhengig Professional gjøre forpliktelse til å lære og mestre de seks trinnene for å realisere dine drømmer. There er egentlig ingen andre way.Robert Middleton, eieren av Handlingsplanen Marketing, har hjulpet uavhengige fagfolk bli bedre markedsførere siden 1984. På sin nettside ActionPlan.com finne verdifulle ressurser, produkter og programmer for å tiltrekke flere kunder. Få en gratis kopi av sin markedsføring Plan Sart-Up Kit .