Short Sale: Working With Bank tap Begrensning For en vellykket transaksjon


   Av Simon VolkovShort salg er et begrep som brukes av långivere som godtar en mindre beløp enn det skyldes på boliglån notatet. Långivere vil noen ganger gi en kort salg avtale til låntakere som har misligholdt sine boliglån og vender foreclosure. Denne typen eiendomsmegling transaksjonen er vanligvis forhandlet med bank tap innstrammingen avdeling. Når vellykket, er låner i stand til å selge sitt hjem for et avtalt beløp og gange uten å forårsake omfattende skade på kredittkortet sitt.

Hver långiver varierer i sin korte salg prosedyrer. Derfor er første steg å kontakte lender tap klimatiltak avdeling og spørre om du er kvalifisert. Når du blir betalingsudyktig på boliglån, vil du bli pålagt å arbeide med en tildelt banken tap mitigator. Denne personen vil arbeide direkte med å løse problemet. Banken mitigator kan tilby andre alternativer for å komme tilbake på sporet. Vanligvis omfatter dette et lån endring som enten reduserer eller midlertidig forlate boliglån betalinger.

Banker normalt ikke tilbyr korte salg avtaler med mindre alle andre muligheter er oppbrukt. I tillegg må låntakeren oppfyller visse kvalifikasjonskrav for å kvalifisere for en kort salg inkludert:

1) Låntaker plikter å gi bevis for at deres hjem er i dag mindre verdt enn ubetalt saldo. Dette er vanligvis oppnådd ved å gi en liste over sammenlignbare hjemme salg i området. Disse listene kan bli funnet på ulike eiendomsmegling nettsteder eller ved å kontakte en eiendomsmegler. Boliger som er solgt i løpet av de siste seks månedene faller inn i kategorien sammenlignbare salg.

2) boliglån må i retten av to eller flere måneder eller nær standard. Inntil nylig hadde låntakere å være i retten av tre eller flere måneder for å kvalifisere for en kort salg. På grunn av den massive eksplosjonen i foreclosures enkelte långivere nå er slik at låntakere muligheten for en kort salg hvis de er i økonomisk nød og posisjon mot foreclosure.

3) Låntaker må gi bevis de er i alvorlige økonomiske vanskeligheter. Dette kan gjøres ved å sende en kort salg pakke, som inkluderer en motgang brev. Den vanskelige bokstaven gir låntaker mulighet til å forklare hvorfor de ikke lenger kan gjøre sine boliglån betalinger. Vanskeligheter kan omfatte utvidet arbeidsløshet, kronisk eller livstruende helseproblemer, konkurs, død og skilsmisse.

4) Låntaker må vise bevis de har ikke midler de kan trekke fra for å opprettholde boliglån betalinger.

Hvis du føler en kort salg avtale ville være i din beste interesse, er it viktig å forstå er det to typer tilgjengelig. Disse inkluderermangel domogfull betaling uten forfølgelse av mangel dom.

Mangel dommen krever at låntaker til å betale differansen mellom den korte salg og opprinnelige beløpet. For eksempel, hvis du boliglån notat saldo er $ 200K og du selger boligen for $ 170k, vil du være ansvarlig for å betale $ 30.000 forskjell. Hvis du ikke klarer å tilbakebetale $ 30.000, vil banken filen mangel dom mot deg som er rapportert til de tre store kreditt-byråer. Denne dommen vil bli på kreditt rapport for 7-10 år, selv om du betaler beløpet i sin helhet.

I tillegg kan mangelen beløpet være gjenstand for inntektsskatt. Avhengig av omstendighetene og hvordan den korte salg avtalen er skrevet, kan mangelen anses som salgsgevinster og gjenstand for beskatning.

For å unngå mangel dom og eventuell beskatning, gjøre alt i din makt for å forhandlefull betaling uten forfølgelse av mangel dom. Også kjent som Deed i stedet for Foreclosure, denne korte salg avtalen gir låntakere å returnere huset til utlåner og være fri og klar av gjeld på boligen.

Dersom banken tapet klimatiltak avdeling godtar en kort salg, anbefaler ekspertene å arbeide med en profesjonell eiendomsmegler eller privat eiendom investor som spesialiserer seg på korte salg transaksjoner. En erfaren agent kan hjelpe fremskynde transaksjonen og beskytte borrower interesser.

Selv engasjerende i en kort salg vil ikke tillate deg å beholde eierskapet til hjemmet ditt, de er et bedre alternativ enn tillater hjemmet å falle i foreclosure. Med en kort salg, kan du beholde din integritet og unngå opprivende hjertesorg av foreclosure process.Simon Volkov er et privat Eiendomsmegling Obs Investor som leverer løsninger til enkeltpersoner mot foreclosure, korte salg og andre vanskeligheter. Hvis du må selge huset rask eller leter etter alternativer til hjelpe deg å unngå foreclosure besøker www.SimonVolkov.com dag .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.