Skateboarding, How To Get Started


   Av Roby PagongAre du en av dem som er igjen i ærefrykt etter å ha sett din favoritt skater dra ut en imponerende triks? Og ender opp med å spørre, hvordan gjorde han det? Triks virker enklere når youre bare ute. Men har du noensinne prøvd å gjøre det på egen hånd.

Alle vet at å mestre en knep krever forpliktelse til praksis. Det betyr prøver å gjøre det igjen og igjen uansett hvor mange ganger du faller. Men før du prøver å mestre noen knep, sørg for at du kjenner de grunnleggende om skateboarding først.

Hvis du planlegger å prøve sporten for første gang, her er noen tips som hjelper deg å komme i gang:

Få riktig gir. Det er ikke nok at du har skateboard, fordi hvis du gjør, du bare ber om bråk. Bortsett fra styret, må du ha en hjelm. Selv proffer slitasje én. Bruk beskyttende puter også. En annen er en god par skateboard sko. Selv om du vil være i stand til å skate med noen par sko, er det alltid en fordel å ha noe som er beregnet for slik sport. Og skateboarding bruke vanlige sko er svært vanskelig.

Du bør også lære å ri. Det er skateboard videoklipp som lærer interesserte enkeltpersoner hvor å gjøre det. Få bruker til hvordan det føles å sitte i styret. Det er viktig at du føler deg komfortabel med det før du prøver noe annet. Identifiser hvilken vei du ønsker å stå. Finne ut hvilken vei du er mer rolig. Vanligvis er det gjort med venstre fot foran. Dette kalles vanlig. Hvis youd heller ha din høyre fot foran, er that greit. Denne holdning på den annen side kalles goofy.

Hvis du er komfortabel med riding styret, kan du prøve å presse det. Du må gjøre dette i en konkret glatt overflate. Du kan trolig starte på oppkjørselen din. Bare sørg for at det er trygt. Praksis dette ofte og sørg for at du er rolig med manøvreringen brettet før du prøver noen triks. Det ville vært kult å kunne lære det med en gang, men du må beherske det grunnleggende før du kan lykkes med noen knep.

I alle bestrebelser, er det viktig at du lærer det grunnleggende først. Proffene lært å gjøre triks ved å mestre de grunnleggende trekk og bruk riktig gir. Hvis du har sett noen skateboard videoklipp, vet du at ingen skateboarder var vellykket med noen knep uten å lære å ri eller manøvrere hans bord.

Ingen sa at du aldri kan gjøre hva proffene gjør. Men ingen sa også at du prøver det ville bli lett. Hvis du virkelig vil vite hvordan du skateboard og være en av de beste på det, må du være tålmodig og ta det et skritt av gangen. Det er viktig at du bruker riktig gir å bo trygt og starter med de grunnleggende trekk å være behagelig å være på board.Iter viktig å wathc hvordan å utføre et triks for å mestre det, se på dette skateboad videoklipp og forbedre dine ferdigheter

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.