slappe av og nyte livet i vestlige North Carolina


   Av Tim StewartWestern North Carolina er hjem for mer enn bare Blue Ridge Mountains. It er også hjem til stor golf, en avslappet livsstil, fine dining, den state teater og Brevard Music Center. Viktigst er imidlertid vestlige North Carolina hjem til Cummings Cove Golf and Country Club.

Ligger bare noen minutter fra kunstgallerier, downtown shopping og fine restauranter og bare litt lenger bort fra Asheville, North Carolina, the Cummings Cove Golf and Country Club gir ikke bare et flott sted å slappe av, men også et hjem med alt det de er leter etter.

De leter etter en rolig hjem med både privatliv og en fantastisk utsikt vil være i stand til å finne den i Mountain Crest nabolaget på Cummings Cove Golf and Country Club. De som er på jakt etter mer av en umiddelbar fellesskap og et hjem med utsikt over golfbanen finner den i Wynfield, et fellesskap av boliger langs kursene tolvte fairway. De som ønsker å heve seg over det hele vil finne at boliger i Mountain Top samfunnet finner gorgeous, panoramic mountain views.

Disse views of the Blue Ridge Mountains er en stor del av det som trekker folk til Cummings Cove Golf and Country Club, men så er den prisvinnende golfbanen sammen med Pro Shop og klubbhus.

For dem som leter etter mer enn bare god golf derimot, er there fortsatt mer å finne på Cummings Cove Golf and Country Club, med tennisbaner, gangstier og trimsenter komplett med en junior olympiske svømmebassenget, alle Beboerne i nabolag innenfor Cummings Cove Golf and Country Club har mange muligheter til å komme ut, holde seg aktiv og nyte det livet de har meislet ut for seg selv.

Uansett hvordan du velger å tilbringe dager – enten du nyter en runde golf, opphold i og underholde venner eller du besøker en nærliggende fellesskap for en dag med shopping eller bare utforske å se hva det er å se – når hjemmet er på the Cummings Cove Golf and Country Club youll finner ut at du arent hvert kommer til å bli konfrontert med behovet for å finne ut hva du skal lage til middag. Hvis du dont føler for å lage mat, rett og slett gjøre veien til Lake Ridge Restaurant på klubbhuset. Der vil du kunne nyte et godt måltid i et naturlig inspirert restaurant med utsikt over golfbanen og lar deg ta inn utsikten over sjøen og Blue Ridge Mountains.

Hvorvidt disse fjellutsikt er hva trakk deg til vestlige North Carolina, eller det var tilgang til kunst eller bare nyte godt av den laid back Cummings Cove Golf and Country Club livsstil, er it ikke vanskelig å bosette seg i et fellesskap som tilbyr alt som youve vært på jakt etter og mer. Len deg tilbake, nyte din plass og ta deg tid til å slappe av.

Med sikre, gated innganger og et samfunn hvor du vil kunne bli kjent med dine naboer, youll kunne slappe av i visshet om at there er ingenting du trenger å være bekymret about.Tim Stewart er en medvirkende skribent for Ideal levende magasin som dekker planlagt og gated lokalsamfunn som Cummings Cove samt andre emner av interesse for baby boomers. Få et gratis nummer

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.