Slik bruker kataloger Forbedre trafikk til søkemotorrangeringer


   Gary RuplingerI tror at mange mennesker komme inn i tankegangen om at bygningen trafikk og koblinger til nettstedet ditt er alltid best utføres av de nyeste og beste ny metode eller programvare.

De forsømmelse mye av “gamleskolen” metoder for å bygge koblinger i favør av “smaken av uken”-metoden for å bygge golfbane.

En av de mest forsømte metoder jeg bruker katalogen innsendinger.

Hvorfor?

Vel, dette er veldig mye og old school-metoden, og det tar litt tid og arbeid for å gjøre det bra. Også det isnta mye penger i katalogen virksomheten, så det en tendens til å ikke være i rampelyset når folk snakker om hvordan bygge en måte lenker til en nettside.

That er egentlig uheldig fordi bruker katalogene kan være en fin måte å forbedre søkemotorrangeringer.

Først av alt, med omtrent alle katalogene du får en vei linke til din webside. Noen kataloger vil ønske at du skal betale, og for virkelig populære kataloger, er gebyret verdt det, men det finnes tusenvis av kataloger som du kan sende det inn til gratis. Så hvis du ønsker en måte å bygge koblinger til nettstedet ditt gratis prøve dette ut.

Jeg prøver å ikke bli altfor opphengt i Google PageRank, men for mange mennesker, har en høyere PageRank ikke bare betyr bedre søkemotorrangeringer, men it er bare et spørsmål om stolthet. Komme linker fra kataloger kan være en enkel måte å øke din PageRank opp et hakk eller to.

Komme i høyere kvalitet kataloger kan også hjelpe deg å få en bedre Trustrank score med Google. Dette er en av algoritmer som Google bruker for å rangere nettstedet ditt, og it er spesielt viktig hvis du ønsker å rangere godt for konkurransedyktige betingelser. Mens de fleste kataloger wont hjelpe deg å få en bedre Trustrank score, de beste i hvert fall ut til (Google sier aldri hvilke nettsteder er i sin liste over “klarerte” områder). Id anbefaler å få deg en Yahoo Katalogoppføring og prøver for en DMOZ liste til du får en.

Og mens youre ikke kommer til å bli rik av av trafikk fra katalogene direkte, kan du få en fin liten strøm av trafikk som strømmer inn i deg nettsted fra kataloger hvis du er konsekvent og fortsetter å få nettstedet i flere og flere kataloger over tid .

Så hvis du ønsker bedre søkemotorrangeringer og mer trafikk til din webside, så sørg for å legge til katalogen innsendinger til krig brystet av kobling bygningen methods.Gary Ruplinger er forfatter av UltimateTrafficBlueprint.com. He er en ekspert på trafikk generasjon, og tilbyr sin kompetanse på dette gratis link buidling rapporten og i disse gratis SEO videoer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.