Slik bruker Private Investigation å innhente fra A deadbeat


   Av Christina RoweAre du avhengig av en statlig etat for å samle inn forfalte barnebidrag? Noen ganger statlige etater dra sine føtter, og andre ganger de bare CANT få pengene. En ex-partner kan finne måter å arbeide under bordet, eller den kan forsvinne helt. Hvis du skylder tilbake støtte, og states barnebidrag politimyndigheter ikke forfølger din ex, og du kan ikke finne ut hvor han jobber, eller han arbeider av bøkene, må du ta affære.

Litt detektivarbeid er i orden. Hvis du fortsatt kjenner folk som holder tritt med din ex, se om du kan få en til å fortelle deg hvem han jobber for. Hvor er jobben? Kan du få bilder av ham å jobbe? Private etterforskere koster penger, men hvis du var å ansette en, vil disse bli den første spørsmål: Hvor fungerer det? Da gjør han jobber der? Hvor mye gjør han? Utleie etterforskeren så begrenset jobb som mulig. Når etterforskeren finner ut hvor jobben er, deg eller en venn kan være i stand til å gjøre resten.

Det finnes online “Detective byråer” som påstår at de kan gi tilgang til bankkontoer, oppholdssted, og annen informasjon. Jeg har prøvd et par. Resultatene werent stor. Husk: Du kan gjøre mye for å undersøke på egen hånd og spare penger. Hold ørene åpne. Felles venner og familiemedlemmer er gode kilder til informasjon. Folk elsker å snakke. Når de snakker fritt de ofte gli opp. Som med alle andre del av denne prosessen, dette er ikke noe der du ønsker å bruke dine barn. Men dont lukk ørene til hva barna sier. Hvis du finner ut viktig informasjon bare sørg for at du kan forklare hvordan du fikk den på annen måte. Ofte hvis du bare bekrefte det du vet gjennom andre, kan dette tjene som kilde. Du dont ønsker å involvere barn i mer konflikt enn du må, og du dont vil at ex beskylde dem for noe de kanskje ikke har tenkt å gjøre.

Deadbeat foreldre lære mange triks. Det ene er å skjule verdier ved å legge dem i navnet på en kjæreste, ny ektefelle eller forelder. På den måten er det ingen bankkonto. Lønn (spesielt off-the-bøkene betalinger) gå rett inn i denne andre person bankkonto. Eiendommen er i et annet navn. Din ex kan til og med flytte til en annen stat. De reiser deadbeat er hardest ett til fange.

I alle disse situasjonene du trenger håndfaste bevis i rettssalen. Ansetter en privatetterforsker kan bli en nødvendighet. Det kommer et punkt der med mindre du komme over en heldig bly, trenger du ferdighetene til en profesjonell. Så lenge du velger riktig detektiv, og vet hva du vil, vil pengene være godt brukt. Det finnes også private byråer som er viet til å støtte håndheving. Disse etatene arbeid på en beredskap gebyr, som betyr at de ikke belaster deg med mindre de har lykkes å samle din støtte. De tar en prosentandel av støtten samlet. Gjør hjemmeleksen din og vær forsiktig når du velger en tjeneste som dette. Finne personer som har brukt dem. Ring eller e disse menneskene, og spørre dem spørsmål om deres erfaringer. Disse gruppene kan være nyttig, men som med alle støtte byrå, jo mer du forstår om dine behov og deres tjenester, desto bedre vil de gjøre. Hvis du går på nettet og se opp “Child Support Enforcement” på yahoo.com eller google.com finner du flere etater til å velge from.Christina Rowe er forfatteren av den bestselgende skilsmisse boken “Syv hemmeligheter til en vellykket Skilsmisse-Hva Every Woman Needs to Know ». Finn ut overlevelse ferdigheter som vil spare deg for tid, penger og hjertesorg under skilsmissen din. For en gratis kapittel av boken går til: http://www.secretsofdivorce.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.