Special Leker Made by Wonderful People


   Av Molly RidenhourPastelToys, en favoritt leketøy samlingen tilgjengelig på ren og ærlig Kids, er godt laget, fantastiske arvestykke leker, men enda viktigere, har en god historie bak produksjonen.

Disse fantastiske Treleker er laget av beboerne i Kishorit, en nonprofit landsby og hjem for voksne med særskilte behov, inkludert læring, funksjonell og tilpasningsdyktig funksjonshemninger. Designet og bygget i “gammeldags måte,” hver Toy får individuell oppmerksomhet og er underlagt streng kvalitetskontroll. De personer som arbeider på PastelToys konvertere en blokk av tre i en leke med sine egne to hender. Deretter beboerne sanden lekene ned og male lekene selv.

Kjøpe en av disse lekene hjelpe beboerne til å være selfsustaining, øker deres selvfølelse, samtidig som den forbedrer sine ferdigheter og støtte utviklingen av bygda. What a great leketøy for en god sak!

Produktene av PastelToys er unike for den enkle, lunefull design. Deres design er skip og sjarmerende, og bruken av pastell farger fremkaller en positiv, beroligende og fredelig stemning under avspilling. Du vil sikkert føle nostalgisk når du kjøper PastelToys; disse lekene legemliggjøre en gammeldags perioden da livet var enklere! Youll også er glade for å delta og bidra til Kishorit, en unektelig stor sak.

Alle PastelToys er blyfritt og sikker for bruk av barn. Malingen som brukes på PastelToys er naturlig, melk-basert maling. PastelToys er produsert med høy bevissthet om bruk av naturlige materialer, kompromissløs kvalitet og finish.

PastelToys er en virkelig tidløst valg for ditt barn. Disse lekre leker er stor for lek og til dekorative formål i child i barnehage eller lekerom.

Her er noen av våre favoritt PastelToys tilgjengelig på ren og ærlig Kids.

Billy Tog:

Choo! Choo! Billy the Train er kommet til byen! Det store blå motoren er etterfulgt av en bil full av kule treblokker. What a great leketøy for en god sak! Blyfri og sikker for bruk av barn. Måler ca 5.5 “x 4” x 16,5 “.

$ 65.00

Cream Rocking Horse:

The Cream Rocking Horse, fra PastelToys er så spesielt! Med en sunn følelse, er dette søte lille gyngehest definitivt Pure ærlig! De bruker for denne hesten er uendelige som et leketøy, barnehage dekor eller et sted å oppbevare din lille one favoritt utstoppede dyr og blankies! Også føre gratis og sikker for bruk av barn. Måler ca 23 x 15 “x 30”.

$ 135.00

Mika Doll Pram:

Den Mika Doll Pram fra PastelToys er så spesielt! Med en sunn følelse, denne dukken befordring er definitivt Pure ærlig! De bruker for denne vognen er uendelige som et leketøy, barnehage dekor eller til og med et stort leke boksen! Blyfri og sikker for bruk av barn. Måler ca 20 “x 12.5” x 24 “.

$ 130.00

Wooden Dinosaur on Wheels:

For årene som kommer, skal han elsker å spille med denne morsomme lille dinosauren på hjul! It kommer garantert til å minne deg på den sunne leker i barndommen din. Hans fantasi vil komme i live da wheeling denne dinosauren rundt. Blyfri og sikker for bruk av barn. Måler ca 6 “x 3” x 9 “.

$ 65.00Molly Ridenhour er en stolt medeier av Pure og ærlig Kids, en children og baby e-boutique. Ren og ærlig Kids er stolte over å kunne tilby kun det fineste utvalg av barn leker childrens klær, komplett med eksepsjonell service! Besøk oss på nettet for de beste utvalg av barn leker .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.