Spiller det trygt Med Eiendom Investering


   Av Jon CaldwellMore stygghet som overkommelighet på kjøper siden er fortsatt et problem. Boliglån tilbakestilles vil fortsette å gjøre sliter huseiere betale enda mer unaffordable. Jeg tror ikke det govt sponset rate fryse plan vil være like effektivt som noen tror. Beholdning vil fortsette å være en hemsko på nasjonale bolig og kjøper etterspørselen vil fortsette å være presset. Prisene vil fortsette å falle i de fleste sliter markeder som Miami, Las Vegas, Phoenix med noen markeder ser 10-15 dråper. Jeg er ganske negativ til nasjonale boliger for 2008, men hvis jeg var i markedet for på lengre sikt ville jeg begynne å bli svært interessert i budgivning for distressed egenskaper som har realisert en 20-30 korreksjon i prisen siden 2006. Alt i alt tror jeg det kommer til å bli styggere før det blir bedre og jeg forventer foreclosures delinquencies å stige i 2008 forårsaker mer smerte for Wall Street økonomi. Jeg forventer også kommersielle å følge bolig-og treffes i 2008.Towards slutten av 2008 Jeg forventer frekvensen av synker for store datasett å avta, viser et glimt av håp for 2009.

Politiet må ha back-up før du svarer på anrop om hjelp på Flemington og Nord Melbourne high-rise estates.The direktivet ble publisert sist uke etter en rekke angrep på offiserer og politi biler med ungdommer bevæpnet med stein, murstein og provisoriske spyd.

Én av fem samtaler til Flemington politiet var fra boligfeltet, sier Divisjonsdirektør Superintendent Brett Guerin.

I Øst-Memphis nabolaget av High Point Terrasse, en bulkete plast vannflaske og falmede Dr. Pepper kan hvile mellom et sett av råtnende rail bånd og forvridd, overgrodde småskogen. Ved første øyekast spor skinnen strekk bak High Point boligområde bakgårder synes å være en del av eiendommen som er forlengst glemt. Men dette er ikke bare en forlatt mye. Itsa stykke av en out-of-service jernbanen eid av CSX Transportation, et selskap som har plassert et $ 17 millioner prislapp på 13-mile nedlagte tog korridor strekker seg fra Midtown Memphis til Cordova. Og it er alt del av en brygge tvist som involverer en rekke lokale enheter, inkludert et private equity firm representerer et konsortium av kommunal organisasjoner; by, fylke og statlige myndigheter, og en av de største jernbane selskapene i det østlige USA .

Rådet ledere sa Church Hill i Redditch trengte nye butikker og andre tjenester for å forebygge antisosial åtferd der.

Området, som har 10000 innbyggere, ble valgt ovenfor tre andre i byen for å ha revolusjonere.

Planene inkluderer å ha en høy gate på begge sider av gaten for å oppmuntre flere bedrifter i området. Nye parkeringsplasser vil også bli bygget.

Jeg forventer en tregere enn normalt Wall Street bonus sesongen i månedene januar-april, i form av kjøperen etterspørsel. Som for bonuser, ja jeg tror de vil bli gitt ut (med noen avdelinger se drastiske kutt i bonuser) men hvordan de blir brukt som Ima litt bekymret. Jeg forventer inventar til å bygge som vi nærmer oss sommeren, som følge av en langsommere enn normal bonus sesongen, og Wall Street til å svekkes etter hvert som vi får flere hint om hvorvidt vi er i en resesjon eller ikke. Som Wall Street faller, så vil tilliten og etterspørsel på kjøper siden på Manhattan eiendomsmegling produkter. Samtidig vil vi se flere typer selgere bidra til inventar bygger mot slutten av 2008; spekulanter, utenlandske kjøpere bla annet home selger, og sliter kjøperne som kjøpte litt mer enn de kan tygge eller hvis jobb sikkerhet har endret seg til det negative. Jeg forventer tap av arbeidsplasser til å vokse i de to første kvartalene av året som følge av kreditt-krisen, og slo til den finansielle sektor, som fører til det jeg beskrev above.Jon Caldwell er en Content Manager. Mye av hans artikler kan finnes på http://highestates.net

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.