Springtime Vern av skog og Yard Against Cankerworm Landscape Skade


   Av Kerry A. FrancisMyths og misforståelser florerer om våren banding av tunet, dekorative og frukttrær mot de kommende horder av våren og tidlig våren cankerworms infestations.

Det forvirring over Cankerworms oppstår på grunn av det faktum at det er faktisk to forskjellige arter av Cankerworms. Enten det er på våren eller høsten varianter av Cankerworm sommerfugl arter varianter både kan gjøre en stor mengde skade på trærne.

Enten det er eik, alm, frukt eller dekorative trær skaden kan bli varig og farligere. Trær kan komme to eller tre forsøk på defoliation av møll. Men for tredje gang kan forårsake store stressfaktorer i livet av treet. Spesielt i tilfeller av høy verdi eller trær som enten semimetal i naturen eller vanskelig å erstatte resultatene kan bli katastrofal og enten vanskelig å erstatte, veldig dyrt å erstatte eller begge deler.

En av de viktigste verktøyene for landscaper og landskap vedlikehold eksperter er preemptory praksisen med “tree banding”. “Tree banding” kan være svært effektiv mot både forebygging av og forebygging av spredning av Cankerworms og skadene påført på trær og planering effekter av disse pesky møll larvas. Der oss mer til tre band at det oppfyller øynene. I tillegg er det misforståelser samt om praksis.

Først av alt er det ikke bare eik eller almene trær som må være bundet. Den enkle harde sannheten er at nesten alle løvtrær trenger å være bundet. Hvis sulten cankerworms ikke kan mate på en tre fortrinnsvis de vil gå etter andre arter av løvtrær som alternativ mat kilder. Den kritiske trær som definitivt må banded er: eik, alm, ask, lønn, og frukt samt dekorative trær.

Det andre spørsmålet kommer om i bandet som skal tas ned etter våren befolkningen cankerworms har sunket. Cankerworms larva dukker opp fra bakken og deretter krype oppover trærne. Noen vil hevde at forlate band på, ikke betyr noe og at det bare et spørsmål om unsightliness hvis du valgte å forlate band på trærne. Unsightliness eller latskap side, forlater band opp på trærne bladene på trærne utsatt for bark skade fra å ha vann ansamlinger under bandet. Skade av våt bark av sopp kan være en bekymring også.

Krever det tanglefoot bandet vedlikehold? I løpet av tilfellene de gjør. Alt avhenger av mengden Cankerworm infestations i ditt geografiske område av landskapet området du ta vare på. Hvis infestation er tung, da bandene blir full av bugs og annet rusk. Den tanglefoot Bandet er å mynt en setning overveldet og lite bruk. Bare overvåke band fra tid til annen. Hvis de ikke blir dekket med insekter og rusk bare ta en linjal, som en enkel kitt kniv, løsne og løse rester og hisse opp Tanglefoot å oppdatere den. Dette vil bringe friske, klebrige Tanglefoot materiale til overflaten. En advarsel, hvis Tanglefoot ikke er opprettholdt, vil det så fullt som å bli ineffektive i å stanse flyten av disse mener skade Cankerworms opp trær gjør skade på veien og på toppen av din dyrebare trær.

Endelig husk at hvis du skal gå til arbeidet med å søke og Tanglefoot band at selv om du plasserer band på trærne i høst, at hvis du ikke kan vedlikeholde og oppdatere Tanglefoot materiale om våren, så det er alt en tapt sak. Planlegge for våren reapplication, og inspeksjon av tanglefoot materiale om våren. Ellers er det en bortkastet øvelse for trær i løpet av året for å beskytte dem fra det onde Cankerworm larva.Manitoba Strender og Yards Manitoba Golfbane Care Manitoba Skog Hunting Lodges

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.