Team Work-Slik samordner ?


   Ved CD MohattaTalk til enhver person som har jobbet som et medlem av et team. Du vil få høre noen utsagn som –

1. Ingen vil tillate deg å arbeide i team.

2. En person ønsker å ta kreditt for hele arbeidet.

3. Jeg ville ha avsluttet jobben på min egen raskere enn laget.

4. Hvorfor ikke de forteller deg og diskutere med deg om medlemmene av teamet på forhånd?

5. Jeg vil aldri jobbe i team.

Og mange andre slike uttalelser vil bli hørt. Hvorfor?

Kan man flykte fra teamarbeid? Det ser vanskelig fordi ingen person er spesialisert i alle disipliner. Hvis du har for å utvikle et produkt, må du ha et team av designere, produksjon og markedsføring personalet sammen med finans folk. Det bringer oss til saken om koordinering. Lederen av teamet skal koordinere arbeidet som ble gjort av andre. Så ansvaret for å mislykkes hvis noen, må først ligge med lagleder.

Hva bør en teamleder gjøre? Teamet leder bør først trekke mål, tid parametre og arbeidsprosess som må gjøres for å oppnå målene. Ideelt lederen skal da drøfte alle disse spørsmålene med alle medlemmene av teamet og få sine forslag og godkjenning. Hva om friksjonen utvikler seg på dette stadiet seg selv? Laget leder har til smoothen prosessen med å diskutere fordeler og ulemper meget grundig og få alle føler som om det var deres avgjørelse.

Lederen må ha noen kvaliteter for bedre koordinering av teamet. Gi hensyn til alle medlemmene. Gi alle medlemmene en pasient høring. Lytte til deres problemer og takle dem så snart som mulig. Forutse friksjon og sørge for å unngå at det skjer. Hvis dette er gjort, vil teamet gi co-koordinerte resultater. Dette er noen hemmeligheter koordinering i en teamwork.You kan bruke cool myspace klokker og myspace sitater for blogger og profiler. Å lage din Hi5 profilen ser kult, prøve Hi5 bakgrunner fra 5fever .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.