The Crying Baby Bør ikke kan ignoreres .


   Av Jonan FrikadaNormally har alle babyer gråt. Når babyene blir født, er det første de gjør gråter. Men hvis babyen gråter ikke, er at dårlig tegn for alle. Den første tiden av babyen tar den første luft til lungene er første gråter også. Det betyr at friske barnet skal gråte.

Dette er den grunnleggende miljøet i familien. Men en gang, kan gråte veltet family er medlem, også.

Babyen forteller ikke noe i ord. Noen ganger vil de vise andre tegn som oppsiktsvekkende, hand waving eller føtter sparker. Men gråt er den beste og enkle ting de gjør.

De gråter vane endres fra baby til baby. Den overdreven gråter er det viktig poeng for far og mor. Du skal løse dette problemet så fort de kan. Grunnen til å gråte er varierer over alt. De strekker seg fra enkle årsaker til alvorlige problemer. Men vanlige årsaker er stress og family oppmerksomhet.

Husk at “The crying baby ikke bør ignoreres”

Det er de mange årsaken til gråt. Du bør lese disse nøye.

1. Sult: Som ordet “Den gråtende babyen får melk”. De vil slutte å gråte når de får melk.

2. Trøtt: Årsaken til dette problemet er reise, uvanlig sover, det ubehagelig miljø og klima.

3. Wetting: Den vanligste årsaken er urinering og defecation. Bare fortsett de tørr.

4. Temperatur: Babyen vil den normale temperaturen (ikke for varmt og kaldt). Og rommet med god ventilasjon er den beste.

5. Den ensomme baby: Hvis barnet føler seg ensomme, de vil gråte. Så hvis du ikke kan bo sammen med ham hele tiden, er favoritt dukken god idé.

6. Insekter: Slike som mygg, den lus og andre kan skade barnet ditt. Du kan beskytte dem ved enhver metode som du kan.

7. Lyset og mørket: Hvis det er det sterke lyset i rommet, vil babyen gråter på grunn av irritasjon. Men hvis de våkner i mørket rom på natten tid, vil de gråter også. Så du bør settes opp passende lyset i rommet.

8. Klær: Tett kjole vil gjøre barnet ubehagelig spesielt i varmt klima. Og hvis det er mye svette på huden til barnet, vil det gjøre bleie utslett i hofte regionen også.

9. Nasal blokkering og kaldt: Barnet kan ikke være i stand til å sove når det er kaldt.

10. Det faste crying: gang, vil barnet gråter med ut den virkelige årsaken til lenge. Du bør konsultere legen din for hjelp.

11. Slim i halsen: Atypisk lyden kan høres. Det er vanskelig å puste vil resultere i gråte.

12. Nappy Rash: Hovudårsaka er ved hjelp av den stramme og våt bleie i lang tid. Det er allergisk reaksjon på bleie. Det føre til sårhet og kløe.

13. Generelt verkende: En gang, vil influensa og prodomal stadier av enkelte smittsomme sykdommer føre til gråte.

14. Septicemia: The infeksjon av mikroorganisme som bakterier, virus eller sopp i blodsirkulasjonen. Den vanlige tegn på septicemia er høy fever.Jonan Frikada skriver artikler på Free Online Education, Hjem og familie og helse Diet ernæring .