The Eyes Have It Med Wavefront Lasik


   Av Chonticha MarijneMost mennesker rundt om i verden i dag er kjent med begrepet Lasik (Laser-Assisted in Situ Keratomileusis) og vet at det er noen form for synskorreksjon kirurgi. Men mange mennesker dont vet at denne spesielle metoden for å korrigere synet med bruk av laserlys bruker ulike metoder for å nå disse målene.

For eksempel er det en metode som kalles Lasik, Epi-Lasik og Wavefront Lasik. Mens de alle benytter bruk av laser lysstråle til riktig krumning av hornhinnen for å bedre synet, mange dont forstå forskjellen. Wavefront Lasik er også kjent som skikk Lasik. Det utnytter bruken av tredimensjonale målinger som viser leger hvordan dine individuelle øyet prosesser bilder. Disse målingene er importert inn i et datasystem som styrer laser å omskape foran øyet, eller hornhinnen.

Den Wavefront Lasik-metoden bruker den tredimensjonale kart som er opprettet for å oppsøke og finne hver eneste lille nyanse som gjør synet hva det er. Selv om du kan være langsynt, en annen person som er langsynt kan ha ulike grader av tilstanden enn du er, samt tilhørende faktorer. Wavefront Lasik gjør den enkelte til å motta spesialisert kirurgi for å rette unike synsproblemer som er uavhengige av alle elses.

Denne kirurgiske metoden gir en økning i ikke bare hvor mye en person kan se, men hvor godt du kan se, hensyntatt dybde, sidesyn og kontrast følsomhet og kontrast detaljer også. Denne operasjonen reduserer effekten av postoperativ halos og følsomhet for blending samt økende nattsynet acuity.

Wavefront er en ny metode for Lasik kirurgi som gjør at kirurger til å gi svært nøyaktige forbedre formen på hornhinnen, noe som gjør at øynene til bedre justere og se fjern og nær objekter samt bedre dybde og klarhet. Slike gunstig utfall er ikke mulig med den tradisjonelle bruken av briller eller kontaktlinser, eller originale former for LASIK Øye Kirurgi.

Wavefront Lasik er anbefalt for personer med astigmatisme, myopi og Hypermetropi i grader fra mild til moderat. Mens tradisjonelle synskorreksjon metoder som briller og kontaktlinser kan løse noen problemer, flere uregelmessigheter noen ganger hindre optimal synskorreksjon med disse metodene. Wavefront Lasik er i stand til ikke bare utføre grunnleggende rettelser, men også å forbedre synsskarphet, uten å kutte i hornhinnen eller som krever lengre tid å bli frisk.

Dersom youre utkikk etter en Lasik prosedyre, vent til du gå til øyelege for å diskutere hvilken metode Lasik han eller hun foreslår for synskorreksjon problemer. Mens Wavefront er i stand til å behandle flere visjon problemer, siden operasjonen er så individualisert, kan du ha ett eller flere alternativer åpne for deg. Enhver form for LASIK Øye Kirurgi er dyrt, så sørg for at du får mer enn én profesjonell rådgivning dersom det er mulig å avgjøre hvilke løpet av behandlingen som er best for din situasjon. Plan om å tilbringe minst $ 1,500 per øye for all slags Lasik behandling, og spør om ditt syn forsikring planen vil hjelpe plukke opp en del av kategorien.

Wavefront Lasik er i stand til å øke og forbedre syn i de fleste kandidater for kirurgi, men alltid huske at øynene dine er uerstattelig og omsorg og forsiktighet må praktiseres for å sikre at du finner den beste Lasik-metoden for å dekke dine needs.Is Wavefront Lasik retten løsning for deg? Finn ut mer på http://LasikRevealed.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.