The Forest Is Not A Pastoral Landscape


   Av Kerry A. FrancisWe liker å tenke på skogen som en pastoral paradis med elg, hjort og elg drikker vann fra en innsjø som smalner. Fugler og vaktel Chipper i bakgrunnen og en annen bjørn med hennes unger spasere forbi. Hytte tomter og hytter, samt en golfbane kan være i nærheten. Dette er langt fra overfylte byen, dens varme og befolkning, næringsbygg og boliger.

Men sannheten om skogene med sine idylliske innsjøer er ikke en ekte og reelle. Skogen økosystemet er faktisk en viktig kamp for å overleve der kjemisk og biologisk krigføring finnes. Trær faktisk prøve å angripe og drepe deres såkalte konkurrenter med horribly giftige kjemikalier hele tiden. Med andre ord trær faktisk produserer ugressdrepere å drepe sine konkurrenter. Omvendt andre trær viser en utrolig hypersentivity til herbicidal concoctions av enkelte trær og planter.

Alt dette gir bedre landskapsforming av skogen og dens omgivelser. Du kan ikke forvente å plante et eiketre i midten av en farm-feltet og forventer at det skal vokse godt.

Og hvorfor er det slik at ingenting bortsett vokse kan vokse på prærien feltet. Kan disse spørsmålene besvares forskjellig fra standard svaret “konkurranse om lys, vann og mineraler” forklaring på at våre skogbruk eller videregående skole biologi lærebøker gjentatte ganger nevner?

Det triste faktum er at enkelte trær har utviklet seg til å faktisk utstråler giftstoff for å drepe andre planter å sikre sin egen overlevelse. Og det er dette fenomenet som planten fysiologer gir fantastisk beskrivende begrepet Allelopati. Det beste eksempelet på dette i Canada er svart valnøtt (Julans nigra). Økende med modenhet, den kjemiske Juglone frigjøres fra trærne blader, frukt og røtter der den konsentrerer seg i jord som gjør det svært vanskelig for andre trær (spesielt hageplanter) å vokse i deres umiddelbare nærhet.

Den truede Butternut (Juglans cimera) viser også dette fenomenet i langt mindre grad. Det samme er rapportert for sycamore (Platanus occidentalis), forlater annen tree of Southwestern Manitoba som forfalne angivelig forårsake betydelige reduksjoner i frø spiring og seedlings vekst og gjengir deres understory steril av urteaktige planter.

Sugar maple (Acer Saccharum) er en annen sak. I motsetning skygge intolerante (sol kjærlig) trær som poppel, har skyggen tolerante (skygge kjærlig) sukker Maple Tree problemer vokser midt i rester av typiske gamle feltet planter som Goldenrod og mullein. Men i en skog situasjon, sukker lønn selv antas å utstråler en mild allelochem som utelukker veksten av mange andre planter.

Vi visste alle at “konkurranse” var på arbeid i våre skoger at det eksisterer en “kamp om ressurser for lys, vann og næringsstoffer mellom tre planter av ulike arter. Hva er et vidunder er omfanget av verktøy og taktikk i landskapet selv. Så mye for scenisk pastoral scene av våre skogen med sine innsjøer, vannfugler og dyreliv som en fredelig scene.Manitoba Cottage Lot

Sell Your House Winnipeg

Fish Narrows

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.