The Forgotten Barrier i NFL


   Av Todd A. SmithDuring Super Bowl Weekend ga mediene mye oppmerksomhet til to afro-amerikanere gjør coaching historie. Dessverre er mange barrierer, som for eksempel mangel på nyutdannede Historisk Black Høyskoler og universiteter (HBCU) i National Football League, er fortsatt tilstede som afro-amerikanere kjempe for et nivå playing field foran kontoret til profesjonell idrett.

Regal Magazine satte seg med Tony Wyllie, Vice President of Communications for Houston Texans og Langston Adair, salgsrepresentant for Oakland Raiders, å snakke om sine erfaringer som HBCU nyutdannede arbeider foran kontoret til en profesjonell idrett lag. Wyllie uteksaminert fra Texas Southern University, mens Adair fikk sin lavere universitetsgrad fra Prairie View AM University.

Regal: Er din grad fra en HBCU respektert på samme nivå som en grad fra en hvit institusjon?

Adair: Jeg vil si det er. Å være velsignet med muligheten til å videreføre og fullføre en grad i arkitektur var en skremmende men givende prestasjon for meg. Det åpnet opp dørene for andre veier enn bare arkitektur. Det lærte meg disiplin og konsistens. Det didnt vondt å også gjelde og fullføre min Masters for University of Houston (Sport Administration).

Wyllie: Jeg CANT besvare det. Jeg antar det fordi hvordan forklarer du min stige fra lærling til Vice President. Jeg wouldnt har kunnet oppnå at hvis grad ikke ble respektert.

Regal: Hva er noen av de hindringene man står overfor som en NFL-direktør fra en HBCU?

Adair: Læring tauene og prøver å gå oppover den sosiale stigen.

Wyllie: På grunn av det faktum at jeg er svart i bedriftenes Amerika, har jeg alltid gjort å bevise meg selv hver dag. Everyday du må jobbe dobbelt så hardt selv om du didnt gå til en HBCU.

Regal: Har dine medarbeidere vise grad noe annerledes?

Adair: Egentlig mine medarbeidere respektere det faktum at jeg var i stand til å få en lavere grad som mine. Mange av mine kolleger har kommet fra store og små skoler over hele landet og mange av dem har studier i ulike undergraduate programmer. Jeg er en av syv personer som enten har fullført en høyere grad eller er fortsatt forfølger en. Hva gjør at antallet mer imponerende er det faktum Jeg er en av de to som er African American.

Wyllie: Det er vanskelig for meg å si. Jeg måtte spørre dem. De vet hvor mye jeg elsker TSU (Texas Southern University). Men jeg håper de dont.

Regal: Hva er noen av fordelene ved å være HBCU utdannet i forhold til å arbeide for en NFL franchise?

Adair: Jeg vil si å snakke med spillere og andre administrative personar som har kommet fra samme HBCU samfunnet. Det er en bygd rapport som er unik og ydmyket. Du kan også snakke med minoritets samfunnet og har en viss kontinuitet med dem.

Wyllie: Når du går til en HBCU og arbeide i idrett, du lærer hvordan du kan gjøre mer med mindre. Deretter får flere verktøy i NFL. Det gjør du virkelig anerkjennende og den lar deg ta dine talenter til neste nivå. På et HBCU lærer du å multi-oppgave.

Regal: gjør NFL franchising en bevisst innsats for å rekruttere front office personell fra HBCUs?

Adair: Jeg tror at hvis du har talent eller en ferdighet de vil gjøre en innsats for å finne deg. Jeg tror også at enkeltpersoner må være klar og proaktive i sin jakt på å oppfylle sine drømmer eller yrkeskarriere.

Wyllie: Jeg vet jeg. Da jeg fikk min jobb med Tennessee Titans, gikk jeg rett til Tennessee State å rekruttere spillet dag ansatte. Jeg ønsket å gi dem de samme mulighetene jeg hadde. Nå har du 10 HBCU akademikere jobber i PR for NFL lag. Alle gjør forsøk på å være forskjellige, men du må få inn dyktige folk.

Regal: Hvilket råd vil du gi en HBCU student som er interessert i å jobbe for en profesjonell idrett franchise?

Adair: Studentene må forstå at de CANT komme inn i yrket øverst. Du må være konsekvent, flittig og hardt arbeidende. På et tidspunkt din sjanse vil komme, og når det tar full nytte av det og gjøre det beste ut av det. En annen måte å begi seg inn i yrket er gjennom salg. Dette er faktisk den måten fikk jeg i. Og akkurat som den gamle clich går “når du er i, du er i.”

Wyllie: Du må nettverk. Hvem vet du får deg i døren, men hva vet du holder deg i døren. Send e-post, søke en mentor og dont ta nei for et svar. Gå til konvensjoner, ringe og få råd om hvordan du skal komme på rett spor.

Regal: Tror du ting bedre for HBCU akademikere?

Adair: Jeg tror de er så lenge instruktører gjøre det de trenger å gjøre, og elevene gjør det de må gjøre. Dette er kritisk fordi du nesten kan satse på at mange av studentene ved de større skolene gjør det de trenger å gjøre for å slå andre ut. Dessverre er mange av de store skolene har beslutningstakere i den utøvende nivå og det går andre fra HBCUs ut.

Wyllie: Absolutt. Ting er bedre for vårt folk som helhet, ikke bare HBCU gradienter. Ta Tony Dungy og Lovie Smith coaching i Super Bowl for eksempel. Deres suksess vil også hjelpe corporate America se at afro-amerikanere kan bli gode beslutningstakere. Dr. Martin Luther King sa en gang at når vi får mulighetene vi vil overgå forventningene. Men vi har fortsatt en lang vei å gå så langt som Black daglige ledere.

Regal: Hvilke forbedringer må gjøres?

Adair: Jeg tror at enhver student kommer fra en HBCU må forstå at komme i idrett er en givende og oppfylle karriere. Det er også mye arbeid. Den største misforståelse er at mange studenter tror at de kan komme øverst (dvs. idrett agenter, markedsføring til store bedrifter, osv.). Det tar mye hardt arbeid og flid. Jeg tror også at universitetene trenger for å håndtere salget som en viktig brikke i inn i idrett verden. Mange høyskoler og universiteter, store og små, adresse andre saker som er viktige, men ikke så viktig som salget. Mange av høyt nivå ledere og administratorer fikk sin mulighet i salg.

Wyllie: Vi trenger å forbedre våre kommunikasjonsferdigheter. Folk må kunne skrive for å jobbe i PR. Nettsteder på HBCUs er utdatert. Vi trenger å kunne holde tritt med teknologier som You Tube. Det er viktig at vi tale nytte av nettsider for markedsføring og fremme. Vi må også være aggressiv, pågående og målrettet.

Regal: Hva ville du sagt til NFL franchising som er motvillige til å ansette HBCU gradienter?

Adair: Jeg tror at det er viktig at ikke bare NFL men andre ligaer trenger for å håndtere denne situasjonen. African American har gjort store arbeider i basketball og fotball. Jeg tror at den samlede vi kunne forbedre.

Wyllie: Skam over dem. De tapende ut på muligheter for å få dyktige medarbeidere. Et stort antall svarte universitetsutdannet kommer fra HBCUs. De talentfulle enkeltpersoner vil forbedre deres organisasjon.

Regal: Hva kan HBCUs gjøre for å forbedre sine studentersjansene for å få ansettelse hos NFL?

Adair: Som nevnt tidligere tror jeg at grunnleggende opplæring i salg er viktig og jeg vil gå så langt og si avgjørende for å lykkes med ambisiøse HBCU studenter å gjøre det i sport.

Wyllie: De kan nå ut regionalt til profesjonelle team i deres område. HBCUs skal hjelpe elevene få sin fot i dørene og få et rykte for å sende gode studenter som praktikanter. Det er viktig at de inngå avtaler med ulike avdelinger. Studentene skal la team vet hvem de er og at de vil gå der mulighetene er. Skolene bør sørge for at ungene er utarbeidet av arbeider i school sin atletiske avdeling. Når du får en mulighet, ta det til neste level.Todd Smith er webansvarleg for Regal Mag The preeminent Online Magazine for African American Menn

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.