The Lofty Style Of Living


   Av Jon CaldwellOne av de viktigste temaene i interiørdesign av enkelt-levende leiligheter er plass eller mangelen på dem. Dette problemet kan løses ved et par triks av ren illusjon.

Glem over-utstoppede sofa og stoler og prøve å gå for møbler med enkle og rene linjer. Bruk bord med klart glass for ekstra overflate rom mens nedtone rot. Du kan også ordne eksisterende møbler slik at de dont blokkere utsikten til dører og vinduer. Gjør du det vil minimere følelsen av smallness.

En varm ryddig vegg kan også gi en illusjon av mer plass. Paint én vegg med en varm farge, for eksempel bær og vin. Sett opp en eller to iøynefallende velproporsjonerte vegg stykker i stedet for små kunst stykker som bare rot veggen.

Du kan også bruke planter som fokus i rommet. Du kan bruke høye smale planter som bambus stammer forankret av bergarter i et stort terracotta gryte.

Du kan ikke være grønn-tommelen type, men litt grønt i den lille oppholdssted kan vel legge til at det føles mer som hjemme. Leve i byen er ikke en unnskyldning for ikke å ha noen grønne planter rundt. Selv om selvfølgelig, hvis du virkelig vurderer starte en liten hage av dine egne, sørg for at du er forpliktet til ideen. Planter, som alt levende trenger TLC og blir for opptatt er ikke en unnskyldning for å glemme å vanne dem. Men hvis du føler at du kan leve opp til ansvar, så youll bli belønnet av visse fordeler av urbane hagearbeid. Hvordan?

1. Planter å forskjønne omgivelsene. Seeing fargerike blomster kan hjelpe viderekoble monotonien av trist grå av bybildet.

2. Planter å rense luften. Glem inhaling vanlig byen smog ved å søke litt oksygen pause rundt mini-hagen.

3. Hagearbeid er avslappende. It er en fin måte å bidra til å redusere den urbane-levende stress.

Jeg kjenner følelsen av en del spenning og en del angst når endelig flytter ut av leierhuset. For en gangs skyld, vet du youll har all frihet youve vært ute siden youve traff ungdoms merke, men samtidig er det stikk av bekymring om det ansvar som følger med uavhengige bor du lyt til ansikt.

Dont bekymring. Were her for å hjelpe deg med akkurat det. Men let oss ta ett skritt av gangen. Let oss starte med møbler grunnleggende. Hvis youve nettopp uteksaminert fra videregående skole eller høyskole med veldig lite penger på din egen å kjøpe fra Ikea, så wouldnt akkurat vondt hvis du

a) Lån fra familie og venner

b) Kjøp fra loppemarkeder og sparsommelighet butikker

c) Resirkuler dine gamle ting

Dette er noen av de ting som du kanskje vil begynne med:

* Sofa seng / sofa og seng

* En komfortabel stol med trekk

* To stables stol, bare i tilfelle youve fikk selskapet kommer over

* Boken saken eller montert hyller

* A multi-purpose tabellen (dvs. kaffe / studie / servering)

Dont pout ennå, vil de neste innleggene fokus på å legge liv til gamle furniture.Jon Caldwell er en Content Manager. Mye av hans artikler kan finnes på http://livinginlofts.net

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.