The Lowdown På Verdivurdering: Hvorfor du trenger dem


   Av John Asha hjem inspeksjon er en kritisk del av prosessen med å kjøpe et hjem. Din finansiering utlåner vil kreve en rapport fra en profesjonell hjemme inspektør når youre kjøpe et hjem that allerede bygget.

Dont forvirre et hjem inspeksjon med en avgrensningsbrønn. Et hjem Inspektøren er å gi en objektiv vurdering av den fysiske tilstanden på eiendommen i stedet vurdere huset å bestemme pris eller markedsverdi som en appraiser ville.

Mens avgrensningsbrønn prosessen er ofte tvilsomt siden så mange takstmenn er utsatt for press fra meglere, agenter eller lån reps for avgrensningsbrønn for å møte en viss verdi for at eiendommen for å lukke slik at alle kan få pengene sine, er ingen egentlig i øret av et hjem inspektøren. A walk-thru fra en profesjonell hjemme Inspektøren er gjort for å beskytte kjøperen. Som kjøper kan du kreve at tilbudet er betinget av resultatene av et hjem inspeksjon, beskytter deg fra en potensielt dårlig investering.

Rutinemessig hjem inspeksjoner kan også hjelpe huseiere opprettholde helsen til sine hjem ved å fange små problemer før de blir store utgifter! Hvis youre et hus vurderer oppføringen hjem “til salgs” i din lokale eiendomsmarkedet, kan det være i din beste interesse å bestille et hjem inspeksjon på egen hånd å avsløre eventuelle nødvendige reparasjoner og oppgraderinger til en potensiell kjøper, eller løse disse sakene selv, så de er ikke lenger et problem når du listen eller begynne å vise din eiendom.

Et hjem inspeksjon kan vare alt fra to til tre timer, noen ganger enda lenger, avhengig av alder og størrelsen på huset. It anbefales at du gjør et forsøk på å være til stede under inspeksjonen. It er viktig å spørre inspektøren spørsmål og være til stede for han eller hun til å gå over eventuelle problemer de kan finne med eiendommen. Ditt nærvær gir dem en bedre mulighet til å forklare alt verbalt og gi deg råd om alternativer som du har med hensyn til vedlikehold eller reparasjon.

Din inspektør vil typisk se etter følgende:

Strukturelle komponenter: Et hjem inspektør vil sjekke grunnlaget for hjemmet ditt for å sikre at det ikke er vann seepage. De vil kontrollere tak, vegger og moldings for eventuelle løse biter, tørre vegg som kan trekke bort eller sprengning. Kjelleren området vil bli undersøkt for vannlekkasje eller en muggen lukt.

Utvendig komponenter: En inspektør skal se på din ytterkledning for eventuelle synlige hakk eller buckling. Utvendig mur vil bli nøye undersøkt. Større sprekker og sprekker gjennom klosser er ofte tegn på et mulig fundament problem. Mindre sprekker i morter og forekomster av mørtel trekke vekk fra mur kan indikere ordinær utvidelse eller sammentrekning av byggematerialer. Eventuelle verandaer eller dekk vil bli undersøkt for løse rekkverk, farlig skritt eller treverk som er råtne. Tilstanden i innkjørsler og fortau vil være under nøye undersøkelse som inspektør sjekker for sprekker, duvende fortau og smuldrende rundt kantene. Inspektøren vil også se på både festet og frittliggende garasjer for potensielle problemer. Dører og vinduer vil bli kontrollert for looseness eller stramt passer, form og tilstand av låser og weatherstripping.

Taktekking: Tilstanden på taket er svært viktig. Finne ut at en eiendom har behov for et nytt tak er en avtale breaker for mange potensielle kjøpere. Et hjem inspektør skal se etter mangler eller deformert helvetesild, buckling helvetesild, pooling vann, alger vekst, løs takrenner, nedløpsrør og blemmer eller korroderte blinke. Tilstanden til skorsteinen vil også bli sett på nøye. Inspektøren vil også se på tak på loft eller øverste etasje for å se om det er noen synlige vannskader fra et lekk tak.

Plumbing: Inspektøren vil nøye skanne avløp for å lete etter forekomster av dårlig vanntrykk, høyt banging rør, korrosjon eller rust flekker som ofte medfører lekkasjer og hvis det er tilstrekkelig isolasjon.

Apparater: Når et hjem inspektør undersøker ting som varmtvannsberederen eller ovn, de tar hensyn til deres alder, sin energi vurdering og om deres størrelse og tilstand er tilstrekkelig for huset. En inspektør vil også sjekke ut air conditioning units hvis aktuelt.

Elektrisk: Et hjem inspektør vanligvis ikke en overflate elektrisk inspeksjon. De vil vende lys slås av og på, studere eventuelle synlige ledninger i kjelleren eller loftet, og se på tilstanden til sikringsskapet / effektbrytere og antall utsalgssteder per rom. Men hvis hjemmet er over 40 år, har hatt stor oppussing og store apparater lagt løpet av de siste ti årene, anbefaler elsikkerhet Foundation International en egen og omfattende elektriske inspeksjon av en elektriker.

Et hjem inspeksjon er beslektet med eksperthjelp fra en pålitelig ekspert, ser ut for din beste interesse, uten ulterior motiv. Dette isnta entreprenør eller bilmekanikar, overdriver problemer for å presse mer penger fra deg. Hjemmet Inspektøren har ingenting å vinne enn å beskytte kjøpere og homeowners.John er en bidragsyter til en Hartford, Stamford og Greenwich Connecticut Eiendomsmegling Nettstedet, og Suffield CT Eiendomsmegling Nettstedet, som har hjulpet hundrevis av mennesker samles informasjon om CT Eiendomsmegling . http://connecticutrealestateadvice.com