” The Secret “… 7 enkle trinn for å Engroshandel Real Estate for enorme overskudd !


   Av Cecil DoggetteI er stadig spurt om mine hemmelige saus. Hvordan er du konsekvent å finne eiendomsmegler wholesaling avtaler? For alle dere som kjenner meg, eller hvis du er en av mine studenter du vet at min “hemmelige saus» til å finne og selge disse flotte tilbudene er å utnytte RIKTIG markedsføring!

Jeg dont omsorg hva virksomheten du er i, er du først og fremst et markedsfører av produktet eller tjenesten din før du får noe annet. Du må la folk vite at du er i virksomhet før du gjør noen forretninger.

Som eiendomsmegler grossist må du fortsette å få ord ut som du kjøpe hus. Du trenger å få ut budskapet til så mange som mulig. Jeg liker å kalle det “Fishing Lines”. Jo mer fiske linjer du har i vannet, jo mer fisken du skal fange. Fisket linjer som jeg liker å bruke på en konsistent grunnlag, men er ikke begrenset til:

* Bandit Skilt-disse er tegnene du ser på telefon stolper eller stablet i bakken som sier “Vi Kjøp Houses”, “Stopp Foreclosure” osv.

* Direct Mail-dont post ut til en bestemt postnummer eller område, post ut til folk som du tror kan trenge dine tjenester. Noen eksempler være: personer i foreclosure, mennesker som har begjært skilsmisse, ledige boliger.

* Classified Ads-Jeg liker å bruke www.craigslist.org og www.backpage.com. Gå til eiendoms-delen og finne ut hva ads blir plassert og lage din egen annonse.

* Word of Mouth-Jeg er stadig forteller elevene mine at når du blir en eiendomsmegler grossist må du lar alle vite at du er i virksomhet. Få visittkort, og sende dem ut religiøst. Hvis du går ut til middag forlate visittkortet med deres tips. Hvis du går på do, la visittkortet på båsen. Hvis treffe noen for første gang, gi dem ditt visittkort.

Her er noen gode måter å finne virkelig motiverte selgere som er en viktig del i eiendomsmegling wholesaling virksomhet. MEN … Du må også folk til å selge disse gode til. Du trenger investorer som har penger og penger til å kjøpe disse avtaler raskt. Det er mange måter å finne disse kjøperne og igjen alt kommer ned til markedsføring. Jeg bruker noen av de samme teknikker og strategier for å finne kjøpere som jeg gjør for å finne selgere.

* Bandit Tegn-i stedet for “Vi Kjøp Houses” prøve å bruke “Vi selger Houses” – Vær kreativ, men ikke for søte med ordlyden din. Bruk disse skiltene for å bygge opp kjøperne listen. Dette betyr at selv om du dont har noen eiendom å selge du fremdeles vil lagre kjøperne informasjon for fremtidige avtaler. Heck, har eiendomsmeglere mestrer denne teknikken.

* Classified Ads bruke de samme tjenestene som jeg nevnte tidligere å plassere ad er i. Denne gangen du plassere ad er å markedsføre en eiendom du har å selge.

* Word of Mouth-de absolutt beste og billigste måten å finne investorer til å kjøpe avtaler er å gå der de henger ut. Du vil finne alle investorer kan handle bare ved å bli med din lokale REIA (real estate investor forening), kan du gå til www.nationalreia.com å finne ditt lokallag.

Jo mer “Fishing Lines” i vannet jo mer fisken du skal fange. Dette er “The Secret”! Cecil Doggette utgir et gratis ukentlig ezine for alle som er interessert i å lære mer om å tjene penger i eiendom med absolutt ingen penger eller kreditt. Du kan også besøke sin blogg og hjemmeside for å hjelpe deg å holde deg oppdatert på today eiendomsportefølje wholesaling / investere trender .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.