The Terrible Teens; utfordringen av Parenting Teenagers


   Av Michelle BeryParents som har vært igjennom vil det ofte bemerkning om vanskeligheter og frustrasjoner av “forferdelig toere” en tid der småbarn sett om å finne og å hevde sin egen individualitet og uavhengighet. Det kan være en enormt krevende tid for foreldre som inntil da hadde full kontroll over aktivitetene til barnet deres. Plutselig blir de kastet inn i en verden hvor deres ord er utfordret og deres når selvtilfreds barn har blitt erstattet med en uforutsigbar person som kjenner sin egen mening og isnt redd for å si det.

Men hva noen vil fortelle deg når du går gjennom denne frustrerende tid er at it er bare begynnelsen. At disse liten pjokk tantrums som virker så banebrytende på den tiden er bare på forretter til en mye større Feeding Frenzy. Fordi utfordringen med foreldre tenåringer er fortsatt å komme og lite vet du youll snart ønske disse tider av uskyld og pjokk fasthet.

Foreldre og barn i alle aldre bærer med seg sitt eget sett av utfordringer. Men utfordringen med foreldre tenåringer bringer unike krav. Med tenåringer er, foreldre komplisert fordi du prøver å administrere veiledning og støtte til noen som har utviklet sine egne meninger om livet.

Sammen med disse nyutviklede syn på verden kommer lysten til å eksperimentere en universell tenåringsbarn rett passasje. Utfordringen for foreldre tenåringer er å bygge bro over gapet mellom la barna nok plass til å være som de trenger / ønsker å være på den bestemte tiden mens de fortsatt å etablere nok grenser for å holde dem trygge. Det kan være en vanskelig linje å gå.

Utfordringen for foreldre tenåringer betyr også å unngå fristelsen av å ville være child venn. Tenåringer dont trenger flere venner de trenger foreldre som setter grenser. It er vanskelig å bli upopulær og å ta upopulære beslutninger, men itsa del av å være en ansvarlig forelder.

Støtte til barn med forståelse, urokkelige kjærlighet, og et positivt syn på livet. Mange tenåringer oppslukt i sin egen verden av vanskeligheter og drama vil ofte ha problemer med å forestille seg et liv utenfor disse turbulente årene. Du må som foreldrene sine, opptre som sin guide til voksenlivet.

Utfordringen for foreldre tenåringer inkluderer en myriade av ting som kan forutsies og like mange at CANT. Utfordringen ligger egentlig i hvordan du nærmer deg denne vanskelige tiden i livet ditt. Med åpen kommunikasjon og en verden av tålmodighet, kan utfordringen med foreldre tenåringer også fylles med rewards.For lett å forstå, inngående informasjon om foreldre besøk vår ezGuide 2 Foreldre .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.