The Utvikling av Soccer i USA


   Av Daniel MillionsFor mange tiår, soccer i USA har vært betraktet som en utkant sport, vanligvis spilte kun på amatør nivå. Den varig appell av amerikansk fotball, baseball og basketball har sørget for at i motsetning til i andre deler av verden, er fotball ikke utviklet seg til en stor nasjonal populært tidsfordriv.

Det har vært flere forsøk på å snu dette ved å oppfordre etablerte globale stjerner og sikre VM i 1994. I de siste årene er det positive tegn til at teser forsøk kan være effektiv som MLS fortsetter å vokse ved å signere spillere som David Beckham.

The Early Years: Det er som tyder på at fotball ble spilt i den tidlige deler av forrige århundre i USA, men til tross for dette, var det ingen profesjonell liga etablert i landet før på 1960-tallet.

The North American Soccer League var et produkt av regional interesse for spillet, spesielt i områdene rundt New York og New Jersey. I løpet av denne tiden, var den mest prominente klubben New York Cosmos. Den klarte å tiltrekke seg kjente globale fotballspillere som Franz Beckenbauer og Pelé til klubben for å prøve å stimulere interessen for fotball.

Men til tross stjernen navn, mislyktes liga for å oppnå dette målet. Mange av spillerne rekruttert av Kosmos ble betraktet som spillerne som hadde nådd slutten av sin karriere, og bare var der for å samle inn penger. The league slutt foldet i 1984 og Cosmos fulgte ett år senere.

1994 FIFA World Cup: Mye til forakt for mange fotball eksperter, VM i 1994 ble arrangert i USA. FIFA håpet at ved et utstillingsvindu spillet direkte til amerikanerne i deres eget land, vil mange utvikle en interesse for sporten. Turneringen som helhet ble regnet som en stor suksess. USA fotball-lag klarte å kvalifisere seg fra de tidlige stadiene av turneringen før smalt tapte 1-0 til slutt verdensmestere Brasil.

Beslutningen om å holde konkurransen i USA viste seg å være et godt trekk som posten tilskuertall vist interesse for fotball over hele landet.

Major League Soccer: Beslutningen tatt av FIFA for å tildele VM 1994 ble gitt på grunnlag av at en profesjonell soccer league ville bli etablert i USA kort tid etter. I 1996 Major League Soccer ble dannet for å oppfylle dette løftet.

I den innledende kjølvannet av VM i ligaen vedvarende denne interessen og tilskuertall var gode. Men sammenfalt den nasjonale team sin ut av VM 1998 etter å ha tapt alle tre spill med en rask nedgang i MLS hell. Sviktende tilskuertall og manglende inntekter truet med å bevise at fotball ikke hadde noen fremtid i USA.

Siden VM 2002 i Asia, har MLS gjenopprettede betraktelig. The league begynte å utvikle en rekke talentfulle unge spillere som Landon Donovan og Freddy Adu, som begynte å tiltrekke seg utenlandske interessen fra den etablerte europeiske lagene.

I 2007 MLS introduserte Dedikert Player regel som mål å gi lagene i MLS for å konkurrere økonomisk med Europe beste klubber for world beste fotballspillere. Dette forslaget tillot dem å signere en spiller hver sesong med lønn over lønnen cap. Det beste eksempelet på dette til nå er engelske fotballspilleren David Beckham overføring til Los Angeles Galaxy i 2007.

Det MLS har økt sin appell de siste årene og dens talsmenn nå håper at mange flere verden stjerner følger Beckham.Livescore og iScores profesjonell sportsresultater .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.