tradisjonell engelsk Landscape Gardens inkludert Wall Fountains


   Av Elizabeth JeanThe tradisjonelle engelske landskapet hage hadde masse vegg fontener og antas å være en type hage som ble utviklet i det 18. århundret England, opprinnelse som et opprør mot den arkitektoniske hagen, som stolte på rettlinjet mønster, skulptur, og unaturlige forming av trærne. Den revolusjonære karakter av den engelske hagen lå i det faktum at mens hager tidligere hadde hevdet man kontroll over naturen, i den nye stilen, man arbeid ble ansett som mest suksessrike når det var å skille fra natures . I den arkitektoniske hagen øyet hadde vært rettet langs kunstig, lineær vistas at impliserte man fortsatte kontroll over den omkringliggende landsbygda, men i den engelske hagen, en mer naturlig, uregelmessig formaliteter ble oppnådd i et landskap som består av flater med gress, klumper av trær, vegg vannfontener og uregelmessig formede kropper av vann.

English Gardens Endre fra formelle Natural med tillegg av Wall vannfontener

I det 16. århundre den engelske filosofen Francis Bacon var outspokenly kritisk til artificiality av “knute hager.” Han ble støttet tidlig 18. århundre av Joseph Addison og Alexander Pope, som argumenterte for at trærne skal få lov til å vokse inn i naturlige former, av kunstneren William Hogarth, som påpekte skjønnheten av en bølget linje, og av en ny holdning som natur var bra. Som Factotum av Whig aristokratiet, var William Kent ansvarlig for begynnelsen engros transformasjon av gamle formelle parterres i den nye moten. Det klassiske eksempel på transformasjon var Stowe i Buckinghamshire, som inkluderte veggen vannfontener var der den største av England formelle hager ble utviklet av scenene ble til en landskapspark under påvirkning av Kent og deretter på Lancelot Brown.

Det er ikke strekke til fantasien å si at England har produsert de mest kjente landskapet hager i verden. Det har blitt sagt at hagen er til den engelske hva mat er for franskmennene. Engelskmennene elsker sin mur vannfontener med utrolig design.

Hva skaper en engelsk Landscape Garden Grow så godt?

Det er mange faktorer som skiller engelske landskapet hager fra American seg. Den mest åpenbare forskjellen er den engelske klimaet. Den tilbyr ideelle vekstforhold for mange planter, fordi det mangler harde ekstreme temperaturer og gir nødvendig fuktighet gjennom hele vekstsesongen – vilkår få områder i USA kan kreve. For mange varme, solfylte dager på rad kan være stor for gardener sin disposisjon, men planter kondisjonert til fuktig, overskyet dager raskt begynner å vise tegn til stress. Baksiden utgjør også et problem: En streng med regnværsdager kan være bra for plantene, men kan gjøre det umulig å gjøre mye i hagen unntatt hånd luke. Vind bidrar også til å se engelske landskapet hager. De klippet barlind hekker som fungerer som bakgrunn for tilsynelatende uendelige grenser ble dyrket primært til ly planter. Veggen vannfontener er vanligvis slått av og rør drenert i vintermånedene. For mer nyttige ideer om hvordan du legger en mur vann fontenen til din gårdsplass, tun eller hage besøke http://www.garden-fountains.com/Categories.bok?category=Wall Fountains.

Men det er ikke bare hva den engelske plante som gjør deres engelske landskapet hager så karakteristisk, er it hvor og hvordan de plante. Hvis det er en bit av nakne skitt sted og en måte å lokke noe å vokse i det, teller plass fylt. Blank vegger er strukket med wire og alle tenkelige vintreet eller busk opplært til å vokse opp dem. Veggen vann fontenen fungerer som et samlingspunkt for utformingen. Frukttrær og hekker tjene som levende trellises for klematis, roser og andre klatrere. Planter dyrkes over, under, rundt og gjennom hverandre, krøp ut på grus og stein stier og dempe harde linjer av terrasser og skritt. Når garden space løper ut, oppmerksomhet er vendt seg til hvilket som helst objekt som vil tjene som en pott. Gammel hest stridsvogner, sykkel kurver, kjøkkenvasker, og sporadisk rustne teakettle kan bli hjem til noen perle kjøpt eller “klemmes” i løpet av en helg hage besøk.

Selv plenene på engelsk landskap hager gardened av klippingen forskjellige områder med varierende høyder og intervaller. Disse områdene, kalt “rough-nyslått torv,” ikke bare gir en mulighet til å eksperimentere med linje, mønster og tekstur, men også vert naturalisert plantings av blomsterløk og engen planter. I tillegg tjener de som overganger mellom høyt opprettholdes områder av det engelske landskapet hagen og tilstøtende naturalisert områder, for eksempel skog eller dyrkes fram.

Et annet aspekt av engelsk landskap hagearbeid er fraværet av elektroverktøy. I utgangspunktet kan det virke underlig å lære å hagen den gammeldagse måten, hele tiden tro at det var rett og slett fordi rototiller kan være ødelagt. Rototillers faktisk er tilgjengelige, men er sjelden brukt fordi handlingen av Tines skaper en hardpan som hindrer drenering under fluffed jord. I tillegg er det plantet tettheten ofte så høye at en hendel ville skade røttene til nærliggende anlegg og ødelegge skjult lyspærer. Traktorer og vogner for transport av tunge materialer er også tilgjengelig, men fordi mesteparten av plenene er myke og mottakelige, wheelbarrows foretrekkes – selv om de ofte er rustet opp eller plaget med en lav eller flatt dekk.

Gi en mann en pose full av frø eller en bøtte med blomsterløk og han vil plante dem i en rett linje hver eneste gang. Naturen gjør ikke det. Blomster og trær vokser naturlig i et tilfeldig mønster, nesten som om Moder Natur har selv kastet frø og planter til land der de kan. Denne filosofien er hele grunnlaget for et engelsk landskap hage og veggen vann fontenen er bare glasur på cake.Elizabeth Jean er en utendørs hagearbeid forfatter og hyppig bidragsyter til Hage-Fountains.com, et populært reisemål for internett vannfontener og hage statuer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.