Tre trinn for å komme et Work-at-home Job


   Av Leslie TruexEach uke finner jeg hundrevis av work-at-home jobb kunngjøringer fra bedrifter på jakt etter kvalifiserte medarbeidere til leie. Til tross for overflod av work-at-home jobber, millioner av mennesker som ønsker en work-at-home jobb fortsette å falle offer for svindel og villedende ordninger. Hvis du har strevd å arbeide hjemme, her er de tre trinnene du må følge for å være vellykket.

Trinn en: Hva kan du gjøre?

Du wouldnt bruke en søkemotor, og melde seg for det første som klang godt i en tradisjonell jobbsøking; ennå, så mange tar denne tilnærmingen for å finne en work-at-home jobb. En av de viktigste ideer du må forstå er at work-at-home jobbsøk er akkurat som tradisjonelle jobbsøk. Arbeidsgivere ser etter folk med spesielle kunnskaper og erfaring til å fylle bestemte jobber. Du wont bare registrere deg for en work-at-home jobb. I stedet youll trenger en profesjonell CV eller søknad som skiller deg ut fra konkurrentene. Alt dette begynner med oppføringen dine ferdigheter og erfaringer. Dont begrense denne listen bare for å jobb ferdigheter. Omfatter også frivillig erfaring, hobbyer og interesser. Merk de oppgaver og aktiviteter din “jobber” involvert og de tingene youve lært av dine erfaringer.

Trinn to: Se etter jobber

De fleste får problemer i sitt arbeid-at-home jobbsøking fordi de ser på feil jobber på de gale stedene. I Step One lært deg at work-at-home jobber er ikke forskjellig fra tradisjonelle arbeidsplasser og som et resultat youve laget en liste over alle dine erfaringer. I trinn to må du begynne å søke der arbeidsgivere innlegget jobber. Du finner work-at-home jobb kunngjøringer om ledige steder som Monster.com og Careerbuilder.com ved hjelp av “telecommute” som søkeordet. Du må fortsatt se opp for villedende jobben annonser på generelt jobb søkesider. Den beste måten å unngå dem, er å huske to regler: 1) ikke betaler penger for å få ansatt og 2) gir aldri eller bruke dine personlige banken for å hjelpe en bedrift gjør forretninger.

Hvis youre seriøse om å finne et work-at-home jobb, bør du vurdere å bruke en work-at-home job database. Disse tjenestene er ikke gratis (youre ikke betaler for å få leid, youre betale for tjenesten av å ha en annen skjerm work-at-home jobber og gir deg tilgang til deres database), men de må finne jobber fort og enkel.

Trinn tre: Bruk, Bruk, Apply

En vellykket jobbsøk krever skape en fantastisk CV eller søknad. Husk youre konkurrerer mot hundrevis, kanskje tusenvis av andre søkere. Youre CV eller søknad må skiller deg fra dem alle. Du gjør dette ved å skreddersy din CV til spesifikke ferdigheter og erfaringer arbeidsgiveren er ute etter. Dersom annonsen er for en transcriptionist å hjelpe en offentlig taler, dele hvor raskt du skriver, om du har transkribert for andre høyttalere eller i emnet området taleren spesialiserer seg i. Angi bestemt utstyr eller programvare du har erfaring med. Monter CV til jobb og youll bli viser arbeidsgiver youre nøyaktig person he leter etter.

Dessuten gjør som programmet sier, verken mer eller mindre. En felles klage til arbeidsgivere er at søkerne dont følg instruksjonene. Dont prøv å være søt eller kreativ. Bruk sterk, aktiv verb skissere ferdighetene dine i stedet for sprø skrift eller hjelpemidler.

Endelig klar til å gjelde for mange arbeidsplasser over tid. Work-at-home arbeidsgivere er beryktet for ikke å komme tilbake til søkere om deres anførsler, så du trenger for å holde søker, oppfølging, finne flere arbeidsplasser og bruke litt mer. Vellykket hjemmebaserte ansatte finner jobbene sine ved å aldri gi opp søket.

Med hundrevis av arbeidsgivere på jakt etter kvalifiserte hjemmebaserte arbeidere, de som vil være telecommuter har mange muligheter til å finne en jobb. Men, i likhet tradisjonelle arbeidsplasser, work-at-home arbeidsplasser er tjent utstillingsvindu ferdigheter og experiences.Leslie Truex eier Work-At-Home Suksess og er forfatter av karrieren Womans Guide to Work-at-Home Suksess skyldes ut av Adams Media i 2009. Få gratis jobber og jobbsøking ressurser med et abonnement på ezine henne! Visit Work At Home Suksess for påmelding .